SBS dezvăluie că va anula difuzarea dramei ‘Joseon Exorcist’

Pe data de 26 martie, SBS a lansat o declarație oficială ca urmare la controversa din jurul dramei istorice-fantastice „Joseon Exorcist”.

Recent, drama „Joseon Exorcist” a fost criticată pentru că a folosit costume și mobilier din China și a dus la distorsionarea faptelor istorice, ceea ce i-a făcut pe sponsori să renunțe la dramă. De asemenea, profesorul Seo Kyung Duk de la Universitatea Sungshin a vorbit despre modul în care se abordează negativ această perioadă a istoriei.

Inițial, drama a decis să anuleze difuzarea timp de o săptămână pentru a edita porțiunile problematice, dar acum întreaga dramă va fi anulată. Potrivit unui dramaturg: „Joseon Exorcist va fi în cele din urmă anulată. După au vizionat episodul 2, spectatorii nu pot urmări mai departe. Producătorul Shin Kyung Soo îi contactează în prezent pe actorii din dramă pentru a le spune că drama nu se va mai difuza.”

În afară de aceste controverse, înainte de difuzare actorii Lee Yoo Bi și Jang Dong Yoon au fost răniți pe platourile filmările. Aproximativ 20 de companii și-au retras sponsorizarea din acest serial până acum, iar peste 184.000 de persoane au semnat o petiție pentru Casa Albastră în care cer anularea dramei.

Postul de radiodifuziune a declarat:

Bună ziua. SBS își spune părerea cu privire la drama „Joseon Exorcist”.

Cunoaștem gravitatea acestei situații și, ca urmare, am ajuns la decizia de a anula „Joseon Exorcist” și toate contractele. SBS a plătit în avans numeroase taxe de distribuție în străinătate pentru această dramă, iar compania de producție a terminat filmările aproape 80%.

În ciuda îngrijorărilor noastre cu privire la pierderile semnificative, ne simțim responsabili. Prin urmare, anunțăm oficial că difuzarea dramei a fost anulată.

Între timp, în „Joseon Exorcist” au jucat în rolurile principale: Kam Woo Sung, Jang Dong Yoon, Park Sung Hoon, Dongjun, Seo Young Hee, Jung Hye Sung, Lee Yu Bi și alții.

Sursa 1, 2, 3

2 gânduri despre „SBS dezvăluie că va anula difuzarea dramei ‘Joseon Exorcist’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s