Actrița Shim Eun Woo recunoaște acuzațiile de bullying din școală + cere iertare

Shim Eun Woo Admits To School Bullying Allegations + Shares Personal Apology

Starul din “The World of the Married” Shim Eun Woo a scris personal scuze cu privire la acuzațiile de bullying care i s-au adus.

La începutul acestei luni, o persoană care a susținut că a fost la aceeași școală cu Shim Eun Woo a postat pe o comunitate online acuzând actrița de agresiune școlară. Fosta colegă de clasă a susținut că, deși nu a suferit de violență fizică, a fost victima unei marginalizări sociale intense și a agresiunii psihologice și că Shim Eun Woo a preluat conducerea în supunerea ei la abuzuri emoționale extreme. 

Agenția lui Shim Eun Woo a emis inițial o declarație prin care a negat acuzațiile, susținând că amintirile actriței despre situație erau neclare, dar că fusese o studentă model care „nu s-a angajat niciodată într-o conduită greșită”. Agenția a mai declarat că, din ce își amintea Shim Eun Woo, unul dintre prietenii ei s-a luptat cu autorul postării, iar grupul ei de prieteni nu s-a înțeles cu colega de clasă în cauză după aceea. 

Cu toate acestea, sora mai mare a colegei de clasă care a scris postarea a publicat propria declarație contrazicând afirmațiile agenției și a susținut că există mulți martori care pot susține versiunea surorii sale cu privire la fapte.

Pe 28 martie, după ce s-a întâlnit personal cu fosta ei colegă de clasă, Shim Eun Woo a postat o scrisoare personală de scuze prin care și-a recunoscut faptele și a explicat partea ei a poveștii.

Declarația completă a lui Shim Eun Woo este următoarea:

Acesta este Shim Eun Woo.

Scriu acest lucru în speranța de a-mi oferi de scuzele colegei de clasă care a fost rănită de atitudinea mea imatură din trecut.

Luna trecută, când am dat de postarea care a provocat o controversă, am încercat imediat să iau legătura cu persoana care a scris postarea până am reușit să iau legătura cu unul dintre membrii familiei ei și le-am spus că vreau să mă întâlnesc în persoană pentru a vorbi. Cu toate acestea, dat fiind faptul că problema a primit atenția presei, lucrurile au început să se complice și, din cauza intensificării emoțiilor, nu am putut să mă întâlnesc cu autoarea postării.

După aceea, m-am gândit continuu cu atenție la trecut și i-am contactat pe prietenii mei din acea vreme în multe moduri diferite pentru a încerca să-mi amintesc ce s-a întâmplat atunci, dar nu am putut să-mi amintesc clar ce se întâmplate cu persoana în cauză. 

Gândindu-mă că singurul lucru de făcut era să aud ceea ce avea să spună persoana care a scris postarea, am cerut din nou să mă întâlnesc cu ea, iar pe 25 martie am reușit să organizăm o întâlnire cu agenția mea și cu familia respectivei colege de clasă. Și am putut să aud situația și sentimentele pe care le-a trăit acea colegă din gimnaziu.

Am aflat că, din cauza lucrurilor imature pe care i le-am spus colegei mele în școală, ea încă mai are răni emoționale profunde pe care nu ar fi trebuit să le experimenteze în timpul adolescenței. Mi-am dat seama cum cuvintele și acțiunile pe care le-am îndreptat fără gândire către cineva când eram tânără pot rămâne răni pentru  mult timp o persoană și am petrecut timp îngrijorându-mă profund cu privire la viața pe care am trăit-o până acum și la sinele meu actual. Chiar dacă este târziu, aș vrea sincer cel puțin să-mi cer acum scuze față de acea colegă de clasă.

În viitor, în timp ce îmi trăiesc viața, asigurându-mă că nu îi rănesc pe ceilalți, mă voi uita tot timpul la mine și voi lucra din greu pentru a deveni o persoană mai bună. Îmi cer scuze pentru că le-am provocat multora motive de îngrijorare.

În cele din urmă, aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze sincer colegilor mei și celor implicați în proiectul meu actual.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s