Acuzatorul lui Sunwoo din THE BOYZ își cere scuze și își retrage afirmațiile + comunicatul agenției

THE BOYZ’s Sunwoo’s Accuser Apologizes And Takes Back Accusations + Agency Shares Statement

Persoana care l-a acuzat pe Sunwoo din trupa THE BOYZ de violență școlară și-a cerut scuze și și-a retras acuzațiile.

Anterior, o persoană anonimă (denumită în continuare „A”) a publicat o postare pe o comunitate online în care îl acuza pe Sunwoo că a comis acte de violență școlară, iar agenția lui Sunwoo a publicat o declarație prin care respingea acuzațiile. Recent, A a postat o scrisoare scrisă de mână de scuze prin care admite acuzațiile sale false. Aceasta a scris:

Bună ziua. Sunt persoana care a publicat postarea despre violența școlară în legătură cu Sunwoo.

În primul rând, aș dori să îmi cer sincer scuze față de Sunwoo, membrii THE BOYZ, agenție și fani. 

Când eram la școală, am auzit de la un prieten povești despre prietenii lui Sunwoo și am avut prejudecăți față de Sunwoo și sentimente negative față de el. Am crezut acele povești fără să mă întreb dacă sunt reale sau false. Reflectez profund asupra ultimilor cinci ani în care am l-urâtpe Sunwoo pentru că am întors săgeata resentimentului către persoana greșită. 

După ce am verificat adevărurile faptelor, am aflat că tot ceea ce am scris despre violența școlară, abuzul în relație multe altele au fost zvonuri și în mod clar false. Este vina mea că am scris postarea fără să iau în considerare impactul pe care l-ar avea postarea mea.

Îmi pare rău că i-am provocat prejudicii Sunwoo, agenției și fanilor, publicând informații care nu sunt exacte. Promit că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată și voi sta în permanență și voi susține drumullui Sunwoo și THE BOYZ în viitor. Îmi pare rău.

Pe 29 martie, agenția THE BOYZ Cre.ker Entertainment a lansat următoarea declarație:

Bună ziua. Acesta este Cre.ker Entertainment.

În primul rând, ne exprimăm recunoștința față de toți fanii care au oferit mult sprijin trupei THE BOYZ .

În februarie, am anunțat că vom întreprinde acțiuni legale cu privire la scrierea și răspândirea informațiilor false despre THE BOYZ. În acest sens, oferim o actualizare cu privire la progresele prevăzute mai jos.

În primul rând, în ceea ce privește cazul circulației informațiilor false despre Sunwoo din  THE BOYZ, am verificat încă o dată că postarea care a circulat pe comunitățile online, site-urile portalului și rețelele sociale era în mod clar falsă. După verificarea identității autorului inițial al postării, am înțeles circumstanțele postării care au dispărut după ce au fost publicate pentru scurt timp.

După ce am solicitat o verificare a autenticității faptelor, scriitorul inițial al postării a recunoscut că postarea pe care a publicat-o despre violența școlară și abuzul din relație era în mod clar falsă. Mai mult, aceștia și-au prezentat scuze sincere printr-o scrisoare scrisă în care au declarat că au făcut postarea fără să se gândească la impactul pe care ar avea-o aceasta și au recunoscut că totul a fost din vina lor.

Cei care au făcut postarea inițială regretă că i-au făcut rău membrului Sunwoo, agenției și fanilor și au declarat că așa ceva nu se va mai întâmpla în viitor, cerându-și scuze și promițând că va preveni o situație de acest gen în viitor. 

Întrucât autorul postării a șters imediat postarea despre violența școlară și a oferit scuze sincere și promisiunea de a preveni un act similar, compania și artistul au decis să ofere clemență după o serioasă analiză.

În afară de acest subiect, vom face tot posibilul să ne protejăm artiștii de zvonuri false și comentatori rău intenționați, inclusiv folosind metode legale.

În plus față de acest curs de acțiune, compania a adunat continuu materiale de probă prin auto-monitorizare și e-mailuri trimise de fani după ce am informat despre răspunsul nostru legal.

Pe 26 martie, am depus o plângere oficială autorităților de anchetă prin reprezentantul nostru legal, firma de avocatură Shinwon. Anchetatorii intenționează să efectueze o investigație cu privire la autorii postărilor rău intenționate, bazate pe diverse materiale de probă adunate.

Compania va continua să depună reclamații suplimentare cu privire la postările rău intenționate prin auto-monitorizare și e-mailuri trimise de toți fanii și vă informăm că vom răspunde puternic fără nicio clemență sau soluționare în acest proces.

Vom continua să facem tot posibilul pentru a proteja drepturile și interesele artiștilor noștri THE BOYZ și toți fanii care îl iubesc pe THE BOYZ și le cerem fanilor să ne raporteze în mod activ pentru a elimina postările rău intenționate.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s