Lee Hyun își reînnoiește contractul cu Big Hit

Lee Hyun Renews Exclusive Contract With Big Hit

Lee Hyun își va continua îndelungata activitate alături de Big Hit Entertainment!

În data de 29 martie, Big Hit Entertainment a anunțat în mod oficial că artistul și-a reînnoit contractul exclusivist cu agenția, cu care a semnat prima dată în urmă cu 14 ani, în 2007.

Big Hit Entertainment a declarat: „Pe baza încrederii și susținerii pe care le-am construit de-a lungul multor ani de colaborare, ne-am reînnoit contractul cu Lee Hyun. Plănuim să îl sprijinim în viitor pe Lee Hyun, pentru ca acesta să își poată etala talentul splendit de vocalist. Vă rugăm să fiți entuziasmați pentru viitoarele activități pe care le are în plan Lee Hyun.”

Lee Hyun a mărturisit: „Colaborez cu Big Hit din 2005, când eram stagiar. Începând de atunci și până în prezent, eu și compania am trecut împreună prin procesul maturizării și am devenit adulți. Chiar și cu cei mai apropiați prieteni, nu este ușor să menții o relație așa de lungă. Poate de aceea, dar această reînnoire de contract se simte mai specială. Sper ca Big Hit să devină o companie chiar mai mare în viitor, iar eu însumi voi deveni un cântăreț care să dea dovadă de putere în această călătorie.”

Lee Hyun a debutat sub tutela Big Hit Entertainment în anul 2007 ca membru al trupei 8Eight. În 2010, acesta a format un duo-ul Homme alături de Changmin din 2AM, dar artistul s-a bucurat de succes și în cariera sa solo.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s