O comunitate de fani formată online cere ca drama “Snowdrop” să fie anulată + [CCC] actorii au fost văzuți încă la filmări

Scandalul dramei „Snowdrop” i-a amploare din păcate pentru cei care așteptau serialul!

O galerie formată din fanii BLACKPINK, a lui Jung Hae In, comunitatea iubitorilor de teatru, televiziune și multe altele s-au unit pentru a publica o declarație către JTBC.

În aceasta scrie:

„Solicităm cu tărie ca drama de pe JTBC, „Snowdrop”, să fie anulată. Am așteptat ca postul de radiodifuziune să ofere o explicație clară, dar declarația oficială care a fost postată în data de 26 martie 2021, a oferit doar scuze vagi. Solicităm un feedback detaliat și explicații directe cu privire la părțile care sunt considerate a fi denaturări ale istoriei.

În primul rând, există partea dureroasă a istoriei în care mulți studenți activiști au fost acuzați ca fiind spioni și au trecut prin torturi macabre, unii murind. Solicităm o explicație cu privire la partea în care personajul principal masculin este un spion și este înțeles greșit ca fiind protestatar.

În al doilea rând, cerem o explicație cu privire la faptul că personajul principal masculin este spion și dacă există orice narațiune care ar putea romantiza spionii. 

În al treilea rând, se știe din istorie că Agenția Națională de Securitate (NSA) i-a torturat pe studenții activiști fără rușine. Dorim o explicație cu privire la introducerea personajului șef al echipei NSA, ca fiind „un personaj cu coloană vertebrală și pasionat care respectă regulile” și dacă se romantizează NSA, precum și dacă este implicat în orice romantism.

În al patrulea rând, numele protagonistului masculin „Lim XX”, dar și numele protagonistei, „Youngcho” nu este un nume comun, ci au fost folosite pentru a reaminti figuri reale ale istoriei. Acest lucru dăunează datorită asocierii. Dorim o explicație în acest sens.

În al cincilea rând, drama folosește de-adevăratelea Universitatea Feminină Hosu și aceasta este școala care a jucat de fapt rolul esențial în mișcările studențești. Există unele calomnii în faptul că drama conține un complot, prin care protagonista, care este studentă la universitate, ascunde protagonistul spion în cămine. Solicităm o explicație pentru acest lucru.

În cele din urmă, solicităm o explicație care să includă o opinie profesională din partea experților din mișcările democratice și nu numai opiniile echipei interne de producție.

Solicităm cu tărie ca drama să fie anulată, precum și ca producătorii seriei „Snowdrop” de la JTBC să ofere o declarație clară, deoarece sensul și istoria mișcării democratice nu pot fi denaturate în niciun fel”.

Părerile internauților coreeni la vederea scrisorii fanilor artiștilor și a dramelor coreene au fost:

1. Iată cum fanii își salvează cântăreții și actorii. Privesc situația: dacă nu fac acest lucru, distribuția va fi boicotată ..

2. Uau, fanii sunt uimitori ㅠㅠ ㅠㅠㅠ

3. Fanii sunt atât de inteligenți. Dacă drama ar fi fost difuzată, acele vedete ar fi fost boicotate

4. Afirmația este foarte clară și bună

5. Mă bucur că fanii au făcut asta. Vă rugăm să opriți drama și să anulați totul

6. Fanii s-au descurcat bine. Salvați-o pe Jisoo, vă rog ㅠㅠ

7. Fanii lui Jisoo sunt uimitori👏🏻👏🏻

8. Uau, fanii lui Jisoo sunt atât de inteligenți …

9. Fanii sunt atât de deștepți .. Dacă reușesc să oprească această dramă, o voi susține și mai mult pe Jisoo în viitor

10. Este păcat pentru fani, dar a fost o decizie înțeleaptă și corectă

În altă ordine de idei, potrivit rețelelor de socializare, civilii au văzut o echipă de filmare în plină desfășurare în vecinătatea campusului Universității Keimyung din Daegu, în dimineața zilei de 27 martie.

Rapoartele, însoțite de această fotografie de mai jos, par să indice faptul că distribuția și echipajul producției „Snowdrop” de la JTBC au reluat filmările după ce a fost emisă acea declarație vagă în care echipa își cere iertare.

Comentariile publicului coreean au fost de această dată următoarele:

1. Distribuția este nerușinată

2. Pur și simplu desconsiderați complet opiniile altora

3. Urăsc să văd fețele acestor actori

4. Aceste vedete nu știu că a lor carieră se va încheia dacă producția dramei va continua așa?

5. Să boicotăm această dramă

6. A luat cineva telefoanele acelor actori și actrițe pentru a nu avea idee ce se întâmplă? Sau pur și simplu nu le pasă?

7. Jisoo, nu ai văzut că fanii tăi au scris o declarație pentru a te salva?

8. Nu au simțul moralității

9. Nerusinați ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ

10. Dezgustător

Sursa: knetizen +allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s