Sunggyu din INFINITE vorbește despre părăsirea agenției Woolim Ent. și cum a fost să lucreze cu Kwon Eun Bi din IZ*ONE

INFINITE’s Sunggyu Talks About Acting With IZ*ONE’s Kwon Eun Bi And Leaving Woolim Entertainment

Recent, artistul a participat la un interviu după revenirea sa cu noul single album, intitulat „Won’t Forget You.”

Lansat pe data de 29 martie, albumul său reprezintă toate sentimentele lui Sunggyu din INFINITE față de fanii săi, care au fost alături de el timp de 11 ani. Alături de aceste sentimente prețioase, idolul a mai transmis și un mesaj de recunoștință pentru agenția cu care și-a încheiat contractul, adică Woolim Entertainment.

Kim Jong Wan din Nell are o istorie lungă când vine vorba de producția muzicală alături de artist. Acesta a participat la scrierea și realizarea melodiei principale a albumului, „Hush”. Referitor la acest aspect, Sunggyu a spus: „A fost o onoare să am ocazia de a lucra din nou alături de Jong Wan. El a fost persoana care m-a inspirat să ajung cântăreț, iar ca urmare îl admir mult. Mereu sunt bucuros când lucrăm împreună”.

Mai apoi, a vorbit despre realizarea videoclipului: Eun Bi din IZ*ONE a apărut și ea în videoclip. Îi mulțumesc mult că a participat la proiectul meu, în ciuda programului său foarte încărcat. Noi doi ne cunoaștem de mici, așa că nu au existat probleme în timpul interacțiunii noastre”.

Fiind întrebat despre ultimul album al său lansat sub numele agenției Woolim, acesta a mărturisit: „Sincer? A fost ciudat. Pe de-o parte, am fost ușurat. Pe de altă parte, am simțit o urmă de regret. Am petrecut 10 ani din cariera mea în această agenție. Mulțumesc familiei Woolim pentru tot efortul pe care l-au depus în cariera mea! Vă iubesc nespus!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s