IU spune că obișnuia să-și urască propria persoană!

Deși este o artistă care se bucură de iubirea publicului, cântăreața și compozitoarea IU a dezvăluit că obișnuia să se urască.

În episodul din data de 31 martie al emisiunii „You Quiz on the Block”, IU a spus: „Când eram mai tânără, mă uram. Nu cred că am simțit vreodată că sunt minunată și cred că așa a fost până la începutul anilor mei 20. La 25 de ani a fost punctul de cotitură”.

Ea a continuat: „În melodia „Palette”, găsim versuri care citează: „Cred că mă cunosc acum”. Motivul pentru care am scris acele versuri este pentru că m-am gândit că nu mă mai dezamăgește sau surprinde ceva la mine. Începeam să mă accept pe mine, cu tot cu bune și rele. Vreau să devin mai prietenoasă cu mine”.

Gazda Yoo Jae Suk a spus că este fanul versurilor lui IU, mai ales a celor din piesa „Through the Night”. Ea a explicat: „Am scris „Through the Night” gândindu-mă la modul în care ai putea spune cuiva că-l iubești într-un mod sincer în timpul unei nopți în care nu poți dormi. M-am gândit la expresia „Sleep well” („Dormi bine”) ca la un mod pur de a-ți expune sentimentele”.

IU a continuat: „Suferind de insomnie, m-am simțit tristă când trimiteam mesaje text sau vorbeam cu cineva la telefon, iar cealaltă persoană adormea mai întâi. M-am gândit la mine: „Este timpul meu”. Dacă este cineva pe care îl iubesc cu adevărat, mă gândesc așa: „Vreau să dormi bine, chiar dacă eu nu pot””.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s