Nayoung, Mimi &Soyee, ex-Gugudan, își încheie contractele cu Jellyfish Entertainment

Fostele membre ale grupului Gugudan și-au încheiat contractele cu agenția Jellyfish Entertainment.

Pe 30 martie, Nayoung a anunțat pe Instagram: „După o lungă discuție, îmi voi încheia contractul exclusiv cu Jellyfish Entertainment. Încerc să merg mai departe cu un nou vis. Am fost atât de fericită mulțumită Dear Friends (fan clubul Gugudan) , care mi-au oferit atât de multă dragoste și sprijin. Mulțumită vouă, am avut un vis și am reușit să-l realizez. Vă voi răsplăti cu o Nayoung mai bună.”

Pe 31 martie, Soyee a confirmat la rândul ei știrea pe Instagram: „Am decis să-mi închei contractul cu Jellyfish Entertainment în martie anul acesta și să am un nou început. Am vrut să fiu prima care le spune asta fanilor mei, așa că am scris o scrisoare pe rețele de socializare. Datorită celor mai buni prieteni ai mei, am reușit întotdeauna să strălucesc și am fost fericită să râd. Voi câștiga experiență și voi crește într-o gamă mai largă de domenii. Vă cerem sprijinul neclintit în același mod ca mereu.”

Mimi a scris: „Mi-am încheiat contractul cu Jellyfish. Am vrut să vă arăt mai mult ca membră Gugudan, dar sunt foarte tristă. Vă mulțumesc că ați creat amintiri prețioase care nu pot fi schimbate cu nimic până acum și eu sper să putem face mai multe amintiri în viitor.”

Le dorim mult succes în continuare!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s