Chorong din APINK este acuzată de violență + Play M Entertainment lansează o declarație

Apink’s Agency Denies School Violence Accusations Involving Chorong

Chorong din APINK a fost acuzată de violență de către o fostă prietenă din copilărie.

În data de 5 aprilie, o persoană („A”) a făcut următoarele declarații:

În 2008, când aveam 18 ani, am dat de Park Chorong pe stradă în apropiere de orașul Sachang. I-am zâmbit, însă ea s-a uitat urât la mine, a părut supărată. Prietenii ei mi-au spus mai târziu: „Hei, Chorong vrea să te bată” și m-au târât pe o alee. Park Chorong mi-a spus: „Nu mi-a plăcut modul în care mi-ai zâmbit” , apoi m-a plesnit și m-a lovit în fluierul piciorului.

Mai apoi, prietenii lui Chorong au lovit-o pe „A” în cap, umeri și spate. În urma acestui atac, „A” a suferit răni serioase la cap și vânătăi pe tot corpul. Presupusa victimă spune că Chorong și-a cerut scuze la telefon la scurt timp după ce a debutat, însă când i s-au cerut scuze oficiale, Chorong a cerut să se întâlnească. „A” suferea o traumă din cauza incidentelor anterioare și a refuzat. Într-un alt apel, Chorong și-a schimbat atitudinea și a negat evenimentele petrecute. Mai mult decât atât, a fost dată în judecată și a trebuit să participe la o investigație. Când a încercat să ia legătură cu agenția, reprezentanții au tratat-o ca pe o glumă a unui anti-fan.

De asemenea, „A” susține că are o înregistrare a primului apel. Reprezentantul său legal a declarat: „Există multe dovezi care să ateste faptul că acuzațiile împotriva lui A sunt false. Vom lua măsuri împotriva lui Park Chorong.

Membra APINK a înaintat un proces împotriva lui „A”, susținând că este pregătită să ia măsuri legale. Întrebată de ce nu a spus nimic atunci când mai multe celebrități au fost acuzate de bullying, „A” a mărturisit: „Este activă de ceva timp și nu am vrut să rănesc celelalte victime. Însă durerea de atunci s-a transformat într-o boală, așa că am decis să iau măsuri.

Play M Entertainment a clarificat situația într-o declarație oficială:

Bună, suntem Play M Entertainment.

Pe 1 aprilie am depus o plângere la Secția de Poliție din Gangnam prin intermediul Firmei de Avocatură Wonil, împotriva unei anumite „Kim” care a răspândit informații false și a încercat să defăimeze imaginea artistei noastre, Park Chorong din APINK.

„Kim”; care este o prietenă din copilărie a lui Chorong, a contactat-o recent într-o manieră agresivă. Aceasta a avut intenția de a se folosi de faptul că Chorong este cunoscută și a amenința-o cu răspândirea unor informații complet false de violență pentru a o face să se retragă din industria de divertisment.

Park Chorong și „Kim”, care au fost apropiate în trecut, s-au distanțat din cauza unui anumit incident. Park Chorong a recunoscut că a existat o ceartă, însă și-a cerut scuze pentru problemele pe care le-ar fi cauzat. În plus, artista a afirmat clar că nu a fost violentă cu „Kim”. Mai mult, a fost de acord să se întâlnească cu ea, în amintirea prieteniei pe care au avut-o în trecut, pentru a avea o comunicare deschisă.

„Kim” a amânat continuu planurile de a se întâlni, a înregistrat apelurile telefonice, inclusiv cel în care Chorong își cere scuze cu sinceritate, și a trimis informații false canalelor de știri. Chorong a suferit un stres continuu din cauza acestei situații, până în punctul în care un proces legal a fost inevitabil.

sursă 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s