Actrița Uhm Ji Won anunță că ea și soțul ei au divorțat

Uhm Ji Won a anunțat că ea și soțul ei o vor lua pe drumuri separate după șapte ani de mariaj.

În data de 6 aprilie, actrița a postat pe YouTube un anunț, dezvăluind știrile despre divorț fanilor săi. Aceasta s-a căsătorit în luna mai a anului 2014 cu un arhitect, iar cuplul nu are copii.

Bună, abonații mei. Sunt Uhm Ji Won. Mă simt mult mai aproape de voi după ce am început să postez pe canalul meu, dezvăluindu-vă viața mea de zi cu zi. Unii dintre voi m-ați întrebat de soțul meu, însă nu am putut să răspund.

Suntem recunoscători că am putut să ne avem unul pe altul, însă am ajuns la concluzia că cel mai bine pentru noi ar fi să rămânem prieteni. Încă suntem în relații bune și ne bucurăm de succesele noastre, însă a trecut ceva timp de când locuiesc în Seul, iar el s-a stabilit în Vietnam.

Vreau să continui să împărtășesc lucruri cu voi pe platformă, așa că am găsit curajul de a vă vorbi. Înțeleg că ar putea fi o surpriză prea mare. Cu toate acestea, sper să nu vă schimbați părerea despre mine, întrucât s-a întâmplat acum ceva timp și am muncit din greu pentru a fi persoana și actrița Uhm Ji Won.

Vă mulțumesc.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s