Lizzo a devenit fană BTS și spune că îl găsește pe Jimin „hilar, feroce și frumos”

Cântăreața americană Lizzo, a spus că iubește pe BTS!


Anterior, membrii BTS Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V și Jungkook au recunoscut că sunt mari fani ai lui Lizzo. De curând, cântăreața rap a recunoscute de asemenea că îi apreciază pe cei 7 băieți.

Artisat de 32 de ani a primit întrebări de la fanii ei pe 4 aprilie prin intermediul unui Live pe Instagram. Unul dintre fanii a întrebat-o dacă îi place de BTS. Lizzo a spus fără ezitare: „ Îmi place BTS. ” Aceasta a continuat: „ Sunt iubirile surorii mele. Sora mea este o ARMY și m-a introdus în lumea muzicii lor.”

Interpreta de succes a melodiei „Truth Hurts” a început să îi laude pe BTS, spunând: „Cred că sunt extrem de talentați. Te uimesc. Sunt și amuzanți dacă îți faci timp să le cunoști cu adevărat personalitățile individuale.”

Lizzo a făcut mai apoi o mențiune specială despre Jimin, spunând: „Îl iubesc pe Jimin. Cred că Jimin este hazliu, și așa, feroc,e și frumos.” 

Lizzo a ascultat pentru prima data muzica celor din BTS în 2019 când în timpul unui interviu pentru „CBC Music” a fost pusă să reacționeze la „Boy With Luv”. Urmăriți videoclipul cu reacțiile ei mai jos! 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s