Baek Chan din 8eight se va căsători la sfârșitul acestei luni

Baek Chan din 8eight se pregătește de nuntă!

În data de 8 aprilie, Baek Chan a anunțat că se va căsători cu iubita sa cu trei ani mai mică, iar nunta este programată pentru 24 aprilie. Cei doi sunt într-o relație de șase ani și, în locul unei ceremonii religioase și a unei petreceri festive, au preferat o masă cu familiile lor.

Despre viitoarea sa soție, Baek Chan a spus: „Este inteligentă, plină de energie, o persoană zâmbitoare care a fost crescută cu multă iubire. Când am întâlnit-o, am devenit și eu mai relaxat și mai luminos. Calitatea vieții mele a crescut și am devenit mai fericit. Obiceiul meu de a fi mult prea serios a dispărut. Pe de cealaltă parte, cred că și ea a reușit să își dezvolte sensibilitatea și delicatețea.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară acum șase ani, întrucât amândoi au o legătură cu industria divertismentului: „Iubita mea nu a vrut să fie într-o relație cu cineva din acest domeniu, însă am stat după ea continuu timp de două luni.

Cu privire la viitoarele activități în domeniul muzicii, cântărețul a exprimat: „Anul trecut la King of Mask Singer am spus că voi lansa multe albume, însă când l-am lansat pe primul după multe greutăți, m-am simțit cumva gol. Cred că voi începe să scriu piese și le voi lansa când va deveni mai ușor pentru mine.

Felicitări, Baek Chan!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s