Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun din „Crash Landing On You” ar fi într-o relație + Dispatch dezvăluie poze

Cuplu pe micile ecrane iar acum și în viețile reale! Kim Jung Hyun este mai tânăr decât Seo Ji Hye.

Potrivit unui raport exclusiv publicat de Sports Chosun pe 8 aprilie, actrița Seo Ji Hye (37 de ani) și actorul Kim Jung Hyun (31 de ani) se întâlnesc!

După cum mulți dintre voi știți, Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun au apărut ca și cuplu secundar în serialul de succes tvN „Crash Landing On You”, ea în rolul moștenitoarei Chaebol Seo Dan și fugarul sud-coreean, Koo Seung Joon. Potrivit cunoscuților apropiați ai celor doi, vedetele au început să se vadă  la scurt timp după ce și-au terminat serialul, relația evoluând normal.

Cunoscuții au mai afirmat că Kim Jung Hyun s-a îndrăgostit de farmecele feminine și sensibilitatea lui Seo Ji Hyun și și-a demonstrat sinceritatea în ciuda faptului că era cu 6 ani mai tânăr decât aceasta. În 2020, Kim Jung Hyun a apărut și în drama MBC „Dinner Mate”, susținând-o pe Seo Ji Hye în ultimul ei proiect.

În ciuda faptului că agenția lui Seo Ji Hye a negat ferm orice afirmație conform căreia ar fi ieșit cu Kim Jung Hyun, „Dispatch” a publicat un reportaj cu poze care susține că vedetele se întâlnesc de fapt de aproximativ un an, de la sfârșitul serialului „Crash Landing On You” .

„Dispatch” a afirmat că ei au avut adesea „întâlniri acasă” ca urmare a faptului că locuiesc la o distanță de 10 minute unul de altul. Se spune că Kim Jung Hyun s-a mutat anul trecut la Sungdong-gu, lângă reședința lui Seo Ji Hye. Presa a declarat că Kim Jung Hyun și Seo Ji Hye au fost văzuți îndreptându-se reciproc spre casele lor în mai multe rânduri, precum și într-o ocazie când cei doi s-au bucurat de o întâlnire cu mașina în jurul orașului Seul. Se mai spune că Seo Ji Hye a condus mașina.

O altă persoană din interior a spus „Dispatch”: „Ei petrec mult timp singuri împreună. Și-au petrecut zilele de naștere împreună”.

Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun s-au întâlnit pentru prima oară pe platoul de filmare al dramei din 2016 „Don’t Dare to Dream”, înainte de a se reuni pentru a forma un cuplu pe micile ecrane în drama „Crash Landing On You” în 2019.

În cele din urmă, un reprezentant al agenției Seo Ji Hye, Culture Depot, ar fi comentat despre anchetele „Dispatch” cu privire la cele două vedete. Potrivit acestui reprezentant „Kim Jung Hyun ar fi în căutarea unei noi agenții, așa că s-a întâlnit cu Seo Ji Hye pentru această chestiune. S-au întâlnit acasă din cauza COVID19”. 

 

Sursa: allkpop

Un gând despre „Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun din „Crash Landing On You” ar fi într-o relație + Dispatch dezvăluie poze

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s