G-Dragon ne spune că lucrează la un nou album muzical Big Bang

Se pare că Big Bang intenționează să revină pe scena muzicală din Coreea!

În timpul interviului său cu revista DAZED Korea, liderul trupei Big Bang, G-Dragon a declarat că lucrează la un nou album Big Bang, iar această veste a entuziasmat fanii din întreaga lume.

Big Bang este considerată una dintre cele mai cunoscute trupe din k-pop care a dus la extinderea valului Hallyu. De asemenea, trupa este cunoscută pentru că și-a clădit o carieră de renume în ciuda faptului că nu are o mulțime de materiale discografice lansate. De exemplu, trupa a lansat doar trei albume complete de-a lungul carierei muzicale, ultimul album fiind MADE, care a dominat topurile muzicale în anii 2015-2016.

G-Dragon este principalul producător din Big Bang și rar lucrează cu alții producători. De multe ori în melodii putem vedea numele lui GD sau al lui Teddy.

La scurt timp după această veste, fanii au început să se amuze pe rețelele de socializare spunând că au absolvit, s-au căsătorit și au și copii de când a fost lansat ultimul album de la Big Bang. De asemenea, această vestea i-a înveselit pe fanii VIPs care așteptă de foarte mult timp revenirea trupei.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s