Soobin din TXT își dezvăluie personajul preferat din „The Penthouse 2” și vorbește despre dramă

TXT’s Soobin Reveals His Favorite “The Penthouse 2” Characters + The One Scene He Kept Watching On Repeat

Se pare că Soobin din TXT este un mare fan al celui de-al doilea sezon al dramei „The Penthouse!”

În ultimul său live făcut pe platforma V Live, Soobin a mărturisit publicului că a reușit să urmărească ultimul episod al dramei.

Artistul a explicat: „Episodul 13 este ultimul episod al sezonului. După ce l-am urmărit pe cel cu numărul 12, am devenit foarte entuziasmat pentru următorul, așa că l-am așteptat cu mult interes. Deoarece sezonul 3 va apărea abia în iunie, am decis să păstrez acest ultim episod cât mai mult timp înainte să-l văd, așa că l-am salvat. Aseară am reușit să termin sezonul.”

Mai apoi, a împărtășit câteva gânduri cu fanii: „Personajul meu preferat din dramă a fost Chairwoman Song, liderul celor trei regine. Mi-a plăcut foarte mult acel personaj și caracter. În sezonul 1, m-am atașat de Shim Soo Ryeon, deoarece Oh Yoon Hee nu era o persoană bună în totalitate. Prefer personajele amabile. Astfel, am avut două personaje favorite în primul sezon. Prima ar fi Shim Soo Ryeon pentru că este o persoană cu simțul dreptății. A doua este Ma Ri, pentru că în ciuda acelor situații frustrante și agitate, ea a reușit să mă facă să râd. Actrița chiar a făcut o treabă bună cu rolul său. M-a amuzat reacțiile ei exagerate.”

Legat de sezonul 2, artistul a comentat: „Am putut observa mai mult din caracterul lui Na Ae Gyo decât din cel al lui Shim Soo Ryeon, ceea ce a devenit un lucru regretabil. În al doilea sezon, a început să-mi placă și mai mult de Ma Ri și Je Ni, pentru că au fost niște persoane rele în primul sezon, însă comportamentul lor s-a schimbat într-unul drăguț. Așa că există speranță și pentru alte personaje, cum ar fi Seok Hoon, Seok Kyung sau Eun Byul.”

Apoi a adăugat: „Dar ce s-a întâmplat cu ultimul episod? De-a lungul sezonului, toate personajele o luau treptat pe o cale mult mai bună, însă în ultimul episod toate aceste lucruri s-au prăbușit brusc. Am fost destul de dezamăgit. M-am gândit că până la urmă, unii oameni nu se pot schimba în mai bine. Cred că asta a vrut să transmită autorul.”

Soobin nu a putut schimba subiectul fără să dezvăluie o parte pe care a adorat-o din serial: „Nu vi se pare drăguță interpretarea actriței care joacă rolul lui Cheon Seo Jin? Privind modul său de a juca, nu m-am putut abține să nu râd! Era atât de simpatică! Știți acea scenă în care se preface în fața poliției? A fost amuzantă. Mi-a plăcut atât de mult încât am revăzut acea scenă de câteva ori pe YouTube. E o actriță talentată.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s