Un interviu mai vechi al lui Seo Ye Ji cu privire la stilul ei de a se purta în relație atrage atenția

Seo Ye Ji este violentă în relații? În urma controversei din jurul său și al lui Kim Jung Hyun, afirmațiile din trecut ale actriței în legătură  de modul său de a se purta când se află într-o relație amoroasă este reanalizat.

În urma mesajelor sale schimbate cu actorul Kim Jung Hyun din trecut, dezvăluite publicului în dimineața zilei de 12 aprilie, fanii s-au uitat din nou la un comentariu făcut în trecut trecut de Seo Ye Ji despre stilul ei de relație. Interviul discutat online a fost cel acordat de vedetă la emisiunea tvN „Super Daddy” din 2015. 

În timpul show-ului, Seo Ye Ji a dezvăluit că mulți dintre cunoscuții ei i-au spus să iasă la întâlniri romantice. Ea a comentat: „Sunt genul de fată care este liniștită și rece când are o relație”. Ea a adăugat: „Când îmbrățișez pe cineva, pare că l-aș sufoca. Cred că trebuie să mă întâlnesc cu cineav de mai multe ori înainte ca îmbrățișarea mea să pară moale”.

Numele lui Seo Ye Ji se află în vârful căutărilor în clasamentele de tip real-time după ce Dispatch a dezvăluit mesajele sale schimbat cu Kim Jung Hyun.

Sursa

2 gânduri despre „Un interviu mai vechi al lui Seo Ye Ji cu privire la stilul ei de a se purta în relație atrage atenția

 1. mariagrafu

  E de admirat modul cum joacă în seriale , dar daca in viata de zi cu zi este asa , atunci cu părere de rau este toxică și nu prea e normal ceea ce a făcut

  Apreciază

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Hai ca deja este ridicol, multi oameni nici macar nu vorbesc serios in interviurile de genul, raspund si ei la intrebari pt ca trebuie. Nu mai zic ca ceea ce a spus ea se poate interpreta in mai multe feluri. Daca mesajele respective chiar sunt adevarate, sincer, nu prea imi pasa, am vazut mai rau, sunt multi oameni de genul. Si daca sunt false, imi pare rau de ei. Oricum astia de la Dispatch sunt scarbosi, este ieftin sa publici niste conversatii private.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s