Youn Yuh Jung e prima actriță coreeană premiată de Academia Britanică de Film + devine virală pentru discursul său

Youn Yuh Jung Becomes 1st Korean Actress To Win British Academy Award + Goes Viral For Hilarious BAFTAs Acceptance Speech

Actrița Youn Yuh Jung a făcut istorie pentru cinematografia din Coreea de Sud la premiile BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) .

La 11 aprilie (ora UK) au avut loc la Londra premiile anuale ale Academiei Britanice de Film,  difuzate virtual de la Royal Albert Hall.

Veterana actriță Youn Yuh Jung a câștigat BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea ei aclamată de critici în filmul „Minari”, devenind primul actor coreean care a câștigat vreodată un premiu de actorie la prestigioasa festivitate de premiere britanică.

Imediat după aceea, actrița în vârstă de 73 de ani (după modul de calcul internațional) a devenit virală pentru discursul său de acceptare hilar, pe care l-a susținut în limba engleză. După ce și-a exprimat cu modestie șocul de a câștiga și după ce a transmis condoleanțe pentru pierderea prințului Philip, Youn Yuh Jung a remarcat în glumă că premiul a fost cu atât mai semnificativ, deoarece i-a fost acordat de poporul britanic, care este „cunoscut ca fiind un popor foarte snob.”

Când a fost anunțată câștigătoare, Youn Yuh Jung a fost vizibil șocată, înainte de a accepta premiul în limba engleză. Având inițial dificultăți în a-și găsi cuvintele, actrița a început: „Nu știu cum să spun asta, sunt foarte onorată să fiu nominalizată – nu, nu, sunt câștigătoare acum. În primul rând, aș dori să transmit condoleanțe pentru ducele vostru de Edinburgh. Vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu.”

„Fiecare premiu este semnificativ”, a continuat ea, „dar acesta este mai ales, pentru că înseamnă că sunt recunoscută de britanici, cunoscuți ca oameni foarte snobi, care m-au aprobat ca un actor bun, așa că sunt foarte privilegiată și fericită. Mulțumesc, mulțumesc mult. Mulțumesc pentru alegătorii care m-au votat. Vă mulțumesc foarte mult, BAFTA. ”

Felicitări lui Youn Yuh Jung pentru un premiu istoric! Puteți urmări speech-ul său de acceptare puțin mai jos:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s