Actrița Park Han Byul deschide o cafenea în insula Jeju, la aproape 3 ani de la scandalul ‘Burning Sun’

Pe 15 aprilie, s-a dezvăluit că actrița Park Han Byul a deschis o cafenea pe insula Jeju, la aproape 3 ani după scandalul „Burning Sun”.

În luna martie a anului 2019, s-a dezvăluit că soțul lui Park Han Byul, fostul președinte al companiei Yuri Holdings, Yoo In Suk, a fost implicat în scandalul clubului „Burning Sun”.

La aceea vreme, actrița Park Han Byul se afla pe platourile de filmare pentru drama „Love In Sadness” și și-a cerut scuze public pentru controversa soțului ei. După ce și-a încheiat drama, actrița nu a făcut nicio apariție publică.

În această zi, Eugene, care joacă în prezent în drama de succes ”Penthouse”, și-a actualizat contul de Instagram, spunându-le fanilor că Park Han Byul a devenit proprietara unei cafenele pe insula Jeju. Eugene a scris: „Nu-mi vine să cred că această clădire veche și degradată pe care mi-ai arătat-o ​​în urmă cu un an, ai transformat-o în ceva foarte elegant. Nici măcar nu ai deschis-o oficial și mi se pare că este ceva de vis. Felicitări pentru deschidere!”

La scurt timp, agenția lui Park Han Byul a declarat: „Este adevărat că aceasta și-a deschis o cafenea pe insula Jeju. Cu toate acestea, nu putem dezvălui mai multe detalii pentru că este viața ei privată”.

Între timp, Park Han Byul locuiește pe Jeju împreună cu fiul ei.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s