Jimin din BTS câștigă titlul de „Cel mai bun dansator de sex masculin” și domină Twitter-ul

Park Jimin a fost încoronat pentru al treilea an consecutiv drept „Cel mai bun dansator de sex masculin” într-un sondaj online realizat de Dabeme Pop!

Dabeme Pop este un site unde publicul își poate vota idolii preferați la mai multe categorii diferite, iar în perioada 2-17 aprilie 2021 a realizat un sondaj online intitulat Dabeme Best Dancers 2021” pe site-ul oficial.

Pentru acest titlu s-au luptat 24 de dansatori masculini, iar Jimin a câștigat primul loc cu un număr copleșitor de voturi (1.052.977 voturi). Rezultatele au fost anunțate oficial de Dabeme Pop pe Youtube.

 

Jimin a fost în fruntea topului „Cel mai bun dansator de sex masculin” timp de 3 ani consecutivi. Acesta a cucerit primul loc în 2019 cu 1.859.194 de voturi. În 2020 concurența a devenit mai serioasă, însă idolul tot a reușit să obțină primul loc cu 24.760.917 voturi. 

În calitate de dansator principal al grupului BTS, Jimin a devenit cunoscut datorită prestațiilor sale cu dificultate ridicată, dar și pentru implicarea și devotamentul lui. Idolul este talentat la diferite genuri de dans, inclusiv popping, hip-hop, acrobație și dans contemporan. Abilitățile sale inegalabile în dans au fost apreciate nu numai de fani, ci și de experți și profesioniști din întreaga lume.

Iată doar câteva dintre spectacolele memorabile ale lui Jimin care i-au evidențiat abilitățile de dans și prezența scenică, prestații ce îl fac demn de a purta titlul de „rege al dansului”:

1.BTS vs Block B la MAMA 2015

2. Fake Love Intro la MMA 2018

3. Deschiderea spectacolului Gayo Daejun de la SBS din 2016

4. Boy Meets Evil Intro de la MAMA 2016

5. BTS Intro DE LA Melon Music Awards 2018 (Fan Dance)

6. I Need U- Solo Performance de la MMA 2019

7. Black Swan MOTS ON: E – solo performance 2020

Felicitări, Jimin!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s