McDonald’s introduce savoarea K-pop în meniurile lor cu o masă dedicată grupului BTS

BTS assina lanche no Mc Donalds (Foto: Divulgação/Big Hit)

McDonald’s colaborează cu BTS pentru a lansa cel mai recent meniu intitulat „BTS Meal”.

Disponibil în SUA începând cu data de 26 mai, „BTS Meal” include masa preferată a grupului K-pop și anume: 10 bucăți de pui McNuggets, cartofi prăjiți și o Coca-Cola medie. De asemenea, meniul vine cu sosuri dulci de chili și cajun inspirate din rețetele McDonald’s populare în Coreea de Sud.

Trupa are amintiri grozave cu McDonald’s. Suntem încântați de această colaborare și abia așteptăm să împărtășim „BTS Meal” cu lumea întreagă„, a declarat Bighit Entertainment.

Morgan Flatley, CEO al companiei McDonald’s a declarat într-un comunicat de presă: „BTS strălucește cu adevărat pe scena mondială, unind oamenii din întreaga lume prin muzica lor. Suntem încântați să ne aducem clienții și mai aproape de trupa lor iubită printr-un mod în care doar McDonald’s poate – prin mâncarea noastră delicioasă – prin introducerea „BTS Meal” în meniul nostru.”

BTS este cea mai recentă celebritate care s-a alăturat programului de „comenzi cu semnături ale celebrităților” oferit de McDonald’s, care a fost lansat anul trecut, când gigantica companie a prezentat masa preferată a rapperului Travis Scott în locațiile sale reprezentative din SUA. Colaborarea a dus la o creștere remarcabilă a vânzărilor din septembrie, un factor cheie al câștigurilor de succes din 2020 ale lanțului fast-food. BTS vor fi primii care vor avea meniul disponibil la nivel global în aproape 50 de țări. Printre aceste țări se numără SUA, Coreea de Sud, Grecia și România.

Puteți urmări lista completă cu țările în care va fi servit noul meniu, dar și datele apariției acestuia în fotografia de mai jos!

Sursa: 1, 2

8 gânduri despre „McDonald’s introduce savoarea K-pop în meniurile lor cu o masă dedicată grupului BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s