Kang Daniel vorbește despre motivația sa și oferă detalii despre albumul „YELLOW” + altele

Kang Daniel Shares Details On Latest Album “YELLOW,” What Keeps Him Motivated, And More

Artistul a revenit cu un pictorial pentru revista Singles!

După încheierea ședinței foto care a durat aproximativ opt ore, Kang Daniel a participat la un interviu. În ultimul timp, activitatea sa a crescut într-un mod uimitor, acesta participând la multe interviuri și pictoriale, dar și emisiuni.

Recent, a participat în emisiunea „Law Of The Jungle”. Legat de această experiență, a spus: „A fost greu. Chiar nu am primit mâncare, deși mă gândeam că poate ni se va da măcar supă. Totuși, într-un final am primit câte o porție de caracatiță.”

În ceea ce privește ultimul său album lansat, a spus: „În timp ce albumele mele precedente au semnificat evoluția mea, cu acest album am vrut să arăt faptul că am evoluat complet. De aceea e și ultimul album din seria de culori. Sunt gata să arăt că sunt pregătit să încerc lucruri noi și să evoluez și în alte domenii.”

Mai apoi, a continuat: „Galbenul este o culoare care transmite căldură în opinia multor persoane. Pentru mine e fix opusul. Pentru mine, galbenul e o coloare rece. Îmi aduce aminte de ceva singuratic. M-am gândit că ar fi culoarea perfectă care va reprezenta evoluția mea completă. Mă regăsesc în acest album.”

Când a fost întrebat despre lucrul care îl motivează, a răspuns: „Îmi place mult să lucrez la muzica mea. Vreau să reușesc să împărtășesc în toată lumea piesele mele și mesajul lor, cât mai repede se poate. Sunt speciale, mai ales că sunt scrise de mine și mă definesc. Lucrul acesta mă ține motivat și îmi dă puterea de a continua ceea ce fac. Ce poate fi mai frumos decât simplul gând că muzica mea a ajuns o sursă de confort pentru alte persoane? Tocmai de asta sunt strict când vine vorba de programul și munca mea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s