LIGHTSUM prezintă toate cele opt membre și pozițiile lor în grup

LIGHTSUM, noul grup feminin sub Cube Entertainment, a prezentat toate cele opt membre, dar și pozițiile lor!Se plănuiește ca noul grup să debuteze în prima jumătate a anului 2021, deci putem aștepta deja teasere pentru debut!

LIGHTSUM are membre ce au participat la emisiuni de supraviețuire, iar fanii le pot recunoaște ușor. Prima membră dezvăluită este Sungah, poziția ei în trupă fiind rapper și lider dansator:

Изображение

Изображение

Juhyeon, a doua membră dezvăluită publicului ca membră a noului grup, este deja cunoscută după apariția la programul TV „The Unit” de la KBS, unde a fost cea mai tânără concurentă. Pentru LIGHTSUM, poziția ei va fi dansator principal și lider vocalist.

Изображение

Изображение

A treia membră este Chowon, o fostă concurentă la „Produce 48”, unde a sfârșit pe poziția a 13-a, primind multă iubire din partea publicului. În trupă ea va fi vocalistă principală.

Image

Image

Jian este cea mai tânără membră a grupului, fiind născută pe 4 noiembrie 2006. Pe lângă poziția de maknae, ea mai are rolul de rapper și vocalistă secundară.

Image

Image

Nayoung, a cincea membră dezvăluită publicului, este o fostă stagiară la Banana Culture și a participat, de asemenea, la „Produce 48”, poziția ei finală fiind #21. Pentru LIGHTSUM rolul ei va fi de vocalistă principală și lider dansatoare.

Image

Image

Huiyeon, născută în 2005, este o membră ce e proaspăt dezvăluită publicului, întrucât nu se cunosc multe informații despre ea. Ea va fi vocalistă secundară.

Image

Image

Hina, a șaptea membră, este născută în 2003 și va fi vocalistă secundară. Este singura de altă naționalitate din grup, fiind japoneză.

Image

Image

Ultima membră anunțată publicului este Yujeong, fostă participantă la „Produce 48”, unde a fost eliminată pe poziția 51. Născută în 2004, ea va fi vocalistă secundară.

Image

Image

Se pare că, conform pozei de grup postate de Cube Entertainment, noul grup nu va avea un lider! Ce credeți despre membre?

Image

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s