Jackson din GOT7 a apărut la “The Late Late Show with James Corden”!

Image

„Incredibil”, așa l-a numit James Corden pe Jackson. Idolul își continuă drumul său de succes. El a cucerit spectatorii show-ului american  cu un interviu și o interpretarea fresh a melodiei sale în engleză „LMVY„.La doar câteva zile după ce teaser-ul pentru Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de la  Marvel i-a convins pe fanii săi din Hong Kong că idolul va apărea pe coloana sonoră a producției globale, acesta a participat și la The Late Late Show with James Corden pentru a interpreta noul single „LMLY ”(Acesta fiind un acronim pentru „Leave Me Loving You”). 

Jackson a uimit audiența globală cu interpretarea sa naturală de vară, într-un decor decorat să copieze videoclipul original al piesei “LMLY”, cu elemente de restaurant și cultură chinezească. FIlmarea a fost regizată personal de către Jackson.

Înainte de a cânta, Jackson i-a acordat un interviu  lui James Corden, într-o atmosferă relaxată și amuzantă. Cei doi se cunosc încă din 2019, atunci când s-au întâlnit într-o emisiune distractivă în care prezentatorul american a învățat câteva cuvinte în mandarină, câteva mâncăruri asiatice etc.. Acum, Corden a axat întrebările pe succesul recent al lui Jackson, care a intrat în topul Forbes’ Asia  30 under 30 și despre viitorul său album solo. despre care a spus că „va avea un sunet nou, la care lumea nu se așteaptă.”

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s