Internauții consideră că postarea scrisă de „un fost angajat la DSP” ar fi fost scrisă de Naeun din April

Internauții au mai multe motive să creadă că recenta postare cu ură scrisă, după cum s-a indicat, de către un fost angajat la DSP Media, ar putea fi scrisă, de fapt, de către membra April, Naeun.

Postarea cu pricina a acuzat-o pe Hyunjoo„și-a luat o nouă față” prin operații plastice și refuzând să se antreneze ajungând la punctul în care arunca sticlele cu apă. Postarea nu a fost primită cu ochi buni din mai multe cauze, unul din ele fiind existența pozelor din copilărie a lui Hyunjoo în care fața ei arată foarte similar cu ea în prezent. Internauții au comparat această postare cu postările membrelor Yena și Chewon și postările mai vechi de la DSP Media, care o fac pe Hyunjoo să arate mai „slabă” și să nu fie în stare să se antreneze, dar aceasta o face, în schimb, pe Hyunjoo să arate de parcă ea este agresoarea.

Mulți internauți consideră că Naeun ar fi fost autoarea postării. Internauții au evidențiat că postarea are aceleași greșeli gramaticale pe care Naeun le scapă, inclusiv lipsa unui spațiu între negație și restul cuvântului (cum ar fi 안나옴 vs 안 나옴), folosirea conjugărilor greșite (지옥이였어 vs 지옥이었어), și altele.

Coreenii au continuat, observând segmentul „niciodată nu veneai la antrenament” în loc de „niciodată nu plecai la antrenament”, argumentând că prima versiune este folosită pentru persoanele care la fel vin la antrenament, pe când a doua este folosită de către cei care nu au tangență cu antrenamentele, cum ar fi lucrătorii companiei. Un alt internaut a comentat că îi este greu să creadă că autorul postării este un fost angajat, întrucât „fiecare zi era ca un iad din cauza ta” este o realitate mai puțin probabilă pentru un simplu lucrător la DSP Media.

Astfel, internauții au ajuns la concluzia că postarea cu pricina nu aparține unui fost angajat al agenției, ci aparține de fapt: 1. agenției DSP în încercarea de a o pune pe Hyunjoo într-o lumină negativă, 2. un antifan și 3. Naeun.

De partea cui sunteți voi?

sursa: (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s