Kai din EXO dezvăluie că a ținut o dietă strictă timp de 5 ani și că încearcă să mai ia puțin în greutate pentru revenire

EXO's Kai launches first capsule collection with Gucci

În cadrul premierii celui de-al doilea sezon al emisiunii „The Devil Wears Jung Nam”, Kai a ținut primul său interviu în calitate de model.

Găzduită de actorul-model Bae Jung Nam, seria web „The Devil Wears Jung Nam” îl prezintă pe acesta care se transformă într-un consultant de modă și care le oferă vedetelor schimbări de look.

Pentru sezonul 2, modelul a decis să angajeze un consultant junior cu jumătate de normă care să lucreze cu el. Acesta este nimeni altul decât Kai din trupa EXO! Pentru episodul din această săptămână, Kai a primit sarcina de a crea o ținută cu un buget limitat. Tema provocării a fost o ținută pentru un picnic de primăvară alături de persoana iubită!

Prima întrebare pe care Bae Jung Nam i-a adresat-o lui Kai atunci când s-au întâlnit prima dată a fost în legătură cu pasiunea sa pentru haine. De asemenea l-a întrebat și despre înâlțimea și greutatea lui. Răspunsul lui Kai a fost foarte sincer: „Am aproximativ 181-182 de centimetri și 63 de kilograme.” Auzind acest lucru, Bae Jung Nam a remarcat: „Sunt măsurători bune pentru purtarea hainelor”.

Kai a mai explicat: „De exemplu, dacă trebuie să pun puțin în greutate pentru un concept de revenire, pot ajunge până la aproximativ 68 de kilograme. De obicei, când nu promovez, am cam 64 – 65 kg. Am trăit cu o dietă strictă pentru aproximativ 5 ani. „

Bae Jung Nam a întrebat atunci: „Mănânci acum mâncare obișnuită?” Kai a răspuns: „Da, acum mănânc puțin mai normal”. Apoi a continuat – „Nu trebuie să mănânci mulți carbohidrați”, la care Kai a dat din cap și a spus: „Da. Nu mănânc carbohidrați în mod normal”. Acest lucru a dus la scăderea a 5 puncte din scorul interviului de angajare al lui Kai!

În cele din urmă, la o întrebare despre cât de des bea, Kai a spus cu prudență: „Nu știu cum îmi va afecta asta scorul, dar … în 2 ani, beau de aproximativ 5 ~ 10 ori”. Bae Jung Nam a răspuns în glumă: „Ei bine, a fost frumos să te întâlnesc!”

Daca sunteți curioși de cum a decurs interviul lui Kai puteți urmări videoclipul de mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s