KQ Entertainment atenționează pe cei care împrăștie zvonuri false despre agenție

KQ Entertainment Issues Warning Against Spreading False Rumors About The Agency

Pe 25 aprilie, KQ Entertainment a lansat o declarație în apărarea împotriva speculațiilor despre agenție și artiștii săi.

Declarația poate fi citită mai jos:

Bună ziua, aici este KQ Entertainment.

În prezent, agenția gestionează câteva parteneriate cu mai multe companii domestice și internaționale în mai multe domenii, dar noi acționăm independent și nu suntem sub influența unei companii anume.

Recent, au apărut youtuberi și persoane care comentează pe paginile muzicale împrăștiind fără măsură informații false și zvonuri despre artiștii noștri, bazându-se că am fi o subsidiară sau o agenție mai mică sub o companie specifică.

Până acum, noi nu am acordat atenție informațiilor incorecte, dar recent am aflat că acestea sunt împrăștiate ca și cum ar fi purul adevăr. În această situație, reputația agenției și a artiștilor, pentru care am muncit din greu, este defăimată. În același timp, am ajuns la concluzia că fanii ce susțin artiștii noștri ar putea avea daune psihologice.

Agenția a cerut câtorva canale de YouTube să înceteze răspândirea informațiilor false și să verifice conținutul pe care îl postează. Dacă aceștia nu vor lua măsurile necesare după cererile noastre și această declarație, atunci noi vom acționa conform legii, întrucât noi i-am atenționat îndeajuns.

Pentru a acționa legal împotriva comportamentului incorect descris mai sus, agenția va colecta dovezi. De asemenea, cerem fanilor să participe activ cu propriile observații.

Agenția va proteja drepturile artiștilor noștri, dar și reputația noastră, și vom lucra din greu pentru a asigura activitatea, creșterea și dezvoltarea artiștilor noștri.

Vă mulțumim.”

KQ Entertainment este agenție pentru ATEEZ, Block B, EDEN și Maddox.

sursa: (1)

Un gând despre „KQ Entertainment atenționează pe cei care împrăștie zvonuri false despre agenție

  1. sarkadi nicolai

    agentia kq entertainment trebuie sa faca apel la experti in securitatea servicilor de informatica si sa apeleze curtea de justitie internationala de la haga doar asa pot castiga in instanta si sa ii bage in judecata pe ce din compania youtube in judecata pentru ca nu vor sa compata fake news-urile false. asta este singura modalitate. va pup dulce kq entertainment .!! aveti artisti de buna calitate va sarut va salut

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s