Mina (ex-AOA) dezvăluie o nouă poză în sânge, internauții își arată susținerea pentru ea

Kwon Mina, fosta membră AOA, a publicat o poză plină de sânge pe contul ei de Instagram. Se pare că s-a tăiat singură.

În descrierea pentru poză, Mina a scris: „Ce, e murdar? Vă face să vomitați? Fiecare cuvânt pe care îl spuneți mă face să mă simt astfel. Oh, ziceți că e un show suicidal? Ați spus-o să primiți ceva simpatie, Ei bine, de ce nu oferiți voi? Vizitează un medic? Merg la un psihiatru în tot acest deceniu. Știți de ce am devenit rea? Ați fost o dată în situația mea? Nu știți nimic despre mine dar mă tot călcați și rupeți zilnic. Am încercat să fiu mai bună dar am fost doar proastă.”

Înainte de această postare ce a captat atenția, ea a încărcat o postare mai lungă pe Instagram. Ea a spus: „La psihiatria unde trebuie să merg, am vorbit cu o asistentă medicală care e mult mai tânără decât mine. S-a întâmplat cu opt luni în urmă. Ea mi-a vorbit cu o voce furioasă.” Mina a dezvăluit că avuse un atac de panică în acel moment.

Ea a continuat: „Nu am mai putut să merg la acel spital după incident și ei m-au contactat din nou, după opt luni. Dar la telefon ara aceeași asistentă. Am avut o a treia conversație astăzi:
„E a șaptea oară deja, nu mai vreau să rezist”
„Ai făcut-o din cauza mea?”
„Închid apelul.”
„Spune-mi dacă e o problemă”
„Nu, închid apelul”
„De ce vorbești așa cu mine?”
„Îmi pare rău. Îmi pare rău, eu închid.”

Eventual, Kwon Mina a vorbit față în față cu acea asistentă medicală, dar i s-a spus că a fost o neînțelegere. Ea a spus: „Așa trebuie o asistentă medicală să trateze pacienții ce suferă de depresie? De ce faci abuz de putere? Cum te-ai simți dacă cineva din familia ta ar fi ignorat de o asistentă medicală ca tine, ar avea un acces de furie din cauza cuiva mult mai tânăr decât tine? AM venit pentru tratament, nu pentru furia ta.”

Ea a dezvăluit că asistenta medicală i-a spus că a părăsit funcția. „Nu ești calificată. Sunt de acord că e mai bine pentru tine să pleci. Trebuie să înveți mai mult și să te gândești la pacienți. Nu trebuia să mergi la spital și să rănești un pacient. Nu-mi face asta.”

Acum internauții lasă comentarii de susținere la ultima ei postare vizibilă, cu „Show? Simpatie? Obosiți de toate astea?” ca descriere. Unele din comentarii sunt următoarele:

 • „Nu ești singură. Fii puternică”
 • „Te iubim Mina!!”
 • „Mereu voi fi de partea ta. Sunt aici pentru tine.”
 • „Te iubesc, Mina! Sunt și zile bune, hai să zâmbim mai mult! Mulțumesc că nu renunți, fii puternică!”

Kwon Mina a semnat un contract exclusiv cu o companie de actori după plecarea din AOA, însă mai târziu a terminat contractul. Apoi ea a fost susținută când au apărut știrile că a întemeiat propria ei companie în industria frumuseții.

sursa: (1) (2)

 

7 gânduri despre „Mina (ex-AOA) dezvăluie o nouă poză în sânge, internauții își arată susținerea pentru ea

  1. iamkpoper26

   După cum susține ea,Jimin a adus-o în stadiul asta.Daca nu stii ce a facut Jimin,o sa găsești multe lucruri,si daca stii nu ar trebui sa spui asta.,,…ca si ea si-o cauta”,Jimin si mai multe lucruri din viata ei au distrus-o mental.Macar s-a dus la spital,s-a interesat,a încercat.A recunoscut cumva ca are probleme psihice.Imi imaginez cat de greu le este idoliilor.

   E simplu sa judecăm,sa aruncam cu vorbe,dar cand suntem într-o situație de genul,ne milogim la toți oamenii=)

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
   1. krl1264 Autor post

    asta e. nu înțeleg cum e să fii într-o stare în care te distrugi singur, după ce alții te-au jucat ca o tablă de darts, și să vezi cum alții random vin să îți spună că nu le pasă și să dispari din ochii lor
    nu-ți pasă, nu comenta

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Ari

     „Nu înțeleg cum e să fii într-o stare in care sa te distrugi singur” păi atunci nu mai comenta daca nu știi nimic.
     Ai trecut prin asta? Nu, atunci căutați de viață ta și lasă oamenii in pace.
     O zi bună

     Apreciază

     Răspunde
     1. krl1264 Autor post

      „nu înțeleg cum e să fii într-o stare în care te distrugi singur și să vezi cum alții vin să-ți spună să dispari din ochii lor”
      nu citi doar ce te aranjează
      da am trecut
      e foarte urât când un asemenea subiect este tratat cu așa indiferență

      Apreciază

      Răspunde
 1. 그 여자

  Hai ca mi am spart capul , de ce sa nu postez asta? Pe bune? OK, am înțeles ca nu ești in cea mai buna situație, dar nu înțeleg care e problema celorlalți oameni sa ti vadă asa zisa suferință, tăindu-te sau cine știe ce mai faci tu. În loc sa încerci sa te îmbărbătesti singura, sa ti rezolvi problema calma, tu faci asta fiindcă ești în depresie, asta nu e o scuza. Oamenii care suferă de depresie însă încearcă sa găsească motive sa trăiască, nu le arata celorlalți suferința, oamenii ăștia sunt cei cu adevărat puternici și nu se lasă victimizati. Am trecut și eu prin asta, și crede.ma ca tot eu singura m am scos din asta, deci nu e imposibil. Nu mai faceți publica suferinta voastră și problemele personale, nu este deloc sarcina noastră sa va alinam durerea, daca nu încerci sa o faci tu însuși, e egal cu 0.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s