Rain este acuzat că a încălcat regulile de distanțare socială, după ce a vizitat recent liceul său

Artistul solo Rain este acuzat că a încălcat regulile de distanțare socială, după ce a vizitat liceul său, Anyang Arts High School, la începutul săptămânii trecute.

Potrivit surselor din industrie, Rain a vizitat liceul de artă Anyang pe 20 aprilie, momentul apărând pe canalul ‘Season B Season’ de pe YouTube. Pentru filmări, solistul a ajuns la liceu în jurul prânzului și a cerut ca 3 elevi să-l ducă prin jurul clădirii.

Cu toate că instituția a aprobat venirea lui Rain și a luat măsuri pentru a menține distanța, vizita starului a ajuns să-i înghesuie pe elevi pe holurile liceului.

Mai mult, numeroase știri au dezvăluit că departamentul de prevenire a bolilor a interzis vizitele din exterior în timpul orelor obișnuite la școală. Drept urmare, Rain este acuzat de încălcarea acestui regulament.

Se spune că aproximativ 30 de studenți s-au înghesuit în timpul prânzului, fără măști și că în acel moment, profesorii nu se aflau la ore pentru a controla situația.

Ca răspuns la această controversă, un reprezentant din partea liceului Anyang Arts a declarat: „Rain le-a oferit recent elevilor o mie de albume, iar mulți liceeni i-au cerut să-i viziteze. Rain a dorit să le îndeplinească dorințele elevilor. Noi am spus că filmările vor avea loc în timpul orelor de curs, iar artistului i s-a cerut să aștepte într-o cameră izolată în timpul pauzelor. Profesorii au făcut tot posibilul pentru a menține distanțarea, dar se pare că a apărut o situație neașteptată și nu am putut să controlăm elevii.”

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s