Programul de audiție „LOUD” de la JYP Entertainment și P NATION anunță data premierei

Noua emisiune de la SBS, „LOUD„, a anunțat data premierei!

Pe 27 aprilie, SBS a anunțat planurile pentru segmentul dedicat dramelor de vineri – sâmbătă. În timp ce al doilea sezon al dramei hit „The Penthouse” a fost difuzată vineri și sâmbătă la ora 22:00, al treilea sezon va fi difuzat doar o dată pe săptămână, și anume în zilele de vineri.

În loc de a difuza un episod în plus al dramei în fiecare săptămână, SBS va umple timpul de sâmbătă cu emisiunea de audiție „LOUD” începând cu 5 iunie.

„LOUD” este un proiect ambițios în care Park Jin Young, fondatorul companiei JYP Entertainment, și PSY, fondatorul P NATION, vor crea două trupe masculine ce vor debuta separat sub respectivele agenții. Programul nu se va concentra doar asupra abilităților de a cânta și a dansa, dar va evidenția și alte calități artistice în mai multe domenii, cum ar fi compunerea, producerea, aranjarea, instrumente muzicale și artele fine.

Concurenții ce vor fi selectați de cele două agenții pentru listă finală de membri în grup vor debuta în a doua jumătate a anului 2021.

Un reprezentant de la postul de televiziune a declarat: „Faptul că am aranjat „LOUD” ca partener pentru drama „The Penthouse 3″, care deja va avea audiență în urma primelor două sezoane, indică cât de înalte sunt așteptările noastre pentru noul program.”

Apoi a adăugat: „LOUD” va ocupa timpul principal în zilele de sâmbătă ca conținutul TV cel mai important.”

După premiera dramei „The Penthouse 3” pe 4 iunie, „LOUD” va avea premiera pe 5 iunie.

Sunteți bucuroși să vizionați noul program?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s