Hyeri îi face o propunere lui Jang Ki Yong în teaserul dramei “My Roommate Is Gumiho”

Watch: Girl’s Day’s Hyeri Makes An Enticing Proposal To Jang Ki Yong In “My Roommate Is Gumiho” Teaser

K-drama “My Roommate Is Gumiho” ne încântă ochii cu un nou teaser.

Adaptat după un webtoon, “My Roommate Is Gumiho” este despre o studentă de 22 de ani pe nume Lee Dam (Hyeri), care înghite accidental piatra unui bărbat gumiho de 999 de ani (o vulpe mitologică cu nouă cozi) numit Shin Woo Yeo (Jang Ki Yong). Dacă un om înghite piatra unui gumiho, nu poate trăi decât un an, iar piatra se va sparge – împiedicându-l pe respectivul gumiho să devină om. În timp ce încearcă să găsească o modalitate de a îndepărta piatra din corpul lui Lee Dam înainte ca anul să se termine, Shin Woo Yeo sugerează ca protagoniștii principali ai poveștii să se mute împreună. 

În noul teaser lansat, Lee Dam și Shin Woo Yeo discută despre cum să se adreseze unul altuia. Lee Dam se prezintă: „Sunt Lee Dam născută în generația 99. În ce an te-ai născut? ” Shin Woo Yeo răspunde: „Sunt Shin Woo Yeo, născut în anul 13 (1022) sub Hyeonjong din Goryeo”. Șocată și tulburată, Lee Dam calculează diferența de vârstă dintre ei, care este de 977 de ani.

Gândindu-se cum să i se adreseze lui Shin Woo Yeo, Lee Dam sugerează: „Ce zici de combinația bunic și gumiho, adică „Halmiho”?” Cu o privire nemulțumită, Shin Woo Yeo dă din deget în dezacord. Lee Dam pare să se gândească la altceva și întreabă: „Ce zici de … ? ” 

În următoarea scenă, Lee Dam se întoarce acasă și strigă: „Eoreushin [termen coreean folosit pentru a se referi la o persoană în vârstă respectabilă], m-am întors acasă de la școală!” Shin Woo Yeo o întâmpină cu un zâmbet strălucitor pe față, arătând mulțumit de noul său apelativ. 

Serialul are premiera în 26 mai.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s