Jimin din BTS a devenit un subiect fierbinte datorită taliei lui minuscule

Internauți au fost uimiți de talia incredibil de subţire a artistului!

Park Jimin, membru al grupului BTS, a făcut ravagii pe Twitter după ce un fan care a vizitat expoziția de hanbok-uri realizată de designerul Kim Reiul și inspirată după dimensiunile idolului, a dezvăluit că talia lui Jimin nu este mai mare de 27 inchi (68,5 cm).

După aflarea acestei informații, talia lui Jimin a devenit un subiect fierbinte pe Twitter, unde „#허리 27”, ceea ce înseamnă „Talie de 27”  a ajuns în top 8 căutări din Coreea de Sud.

 

Mulți dintre cei care au vizitat expoziția au spus că manechinul a fost remodelat de mai multe ori pentru a putea îmbrăca hanbok-ul datorită caracteristicilor specifice ale corpului lui Jimin. Hanbok-ul s-a potrivit perfect cu manechinul de 180 cm, deoarece brațele și picioarele artistului sunt mai lungi decât s-a anticipat. 

Cu toate acestea, un angajat de la expoziție a spus că, din moment ce talia lui Jimin este de 68,5 de centimetri, a trebuit să modifice talia manechinului pentru a se potrivi cu partea superioară a hanbok-ului. În ceea ce privește pantalonii, aceștia au fost lucrați cu o mărime mai mare pentru a permite artistului să execute liber mișcările de dans.

Jimin a uimit dintotdeauna publicul cu silueta și proporțiile corpului său. Fiind un maestru în artele marțiale și un dansator profesionist, corpul lui a căpătat o formă armonioasă și perfect proporționată.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s