Star Road Ent. susține că membrii JBJ95 au avut cereri nerezonabile, inclusiv cu privire la plata studiilor

Potrivit agenției grupului JBJ95, Star Road Entertainment, membrii Kim Sang Kyun și Takada Kenta au avut cereri nerezonabile, după ce au solicitat recent rezilierea contractelor lor exclusive.

Anterior, cei doi membri JBJ95 au solicitat rezilierea contractelor cu Star Road, susținând că agenția nu a susținut activitățile grupului. Kim Sang Kyun, care a semnat contract cu Star Road Entertainment și cu Hunus Entertainment, a depus o cerere de reziliere a contractului la ambele agenții.

În cererea depusă de JBJ95, membrii au acuzat Star Road Entertainment că și-au întrerupt lecțiile de muzică și de limbă străină din decembrie 2020. Membrii au mai declarat că tot din decembrie 2020 nu au avut programe, motivând că agenția nu a reușit să respecte sfârșitul contractului. Conform cererii JBJ95, majoritatea personalului agenției a părăsit compania din cauza salariilor neplătite, iar grupului i s-a cerut, de asemenea, să se mute din apartamentul în care stătea.

Cu toate acestea, conform Star Road Entertainment, afirmațiile membrilor JBJ95 sunt false. Agenția a declarat că deține dovezi care să demonstreze că nu au încălcat nicio parte a contractului exclusiv. Potrivit Star Road Entertainment, aceștia au cerut membrilor JBJ95 să se mute din căminul lor din cauza dificultăților financiare, dar au sugerat opțiuni alternative de cămin. În plus, agenția a susținut că există încă personal care lucrează la agenție cu salarii temporare și că lecțiile muzicale sau de limbă străină nu sunt considerate cerințe primare.

Mai mult, Star Road Entertainment a susținut că membrii JBJ95 au cerut alocații excesive pentru hrană și cheltuieli personale, Kim Sang Kyun cerând agenției inclusiv să îi plătească școlarizarea.

În cele din urmă, Star Road Entertainment a subliniat că au înregistrări care demonstrează în mod clar că au plătit în mod regulat membrilor JBJ95 toate veniturile cuvenite. În prezent, agenția încearcă să contacteze reprezentanții legali ai duo-ului.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s