Mark din GOT7 a semnat un contract cu Creative Artists Agency

GOT7’s Mark Signs With Creative Artists Agency

Mark din GOT7 și-a ales o nouă agenție americană!

Deadline a raportat că Mark din GOT7 a semnat deja un contract cu Creative Artists Agency (CAA) pentru a-și “extinde prezența sa digitală în Statele Unite.”

Creative Artists Agency este o agenția americană de talente în muzică și sport foarte mare, având clienți în zona de film, muzică, TV și conținut online.

După ce membrii trupei GOT7 au părăsit agenția JYP Entertainment la începutul anului, Mark a revenit în orașul său natal Los Angeles și a fost activ ca artist solo, gamer și creator de conținut online. În luna februarie, el a lansat melodia “One in a Million” îmăreună cu Sanjoy.

Memrii trupei GOT7, care i-au asigurat pe fani de multe ori că nu se destramă ca grup, urmând să lanseze  cel puțin un album pe an, au lansat și melodia supriză “Encore.”

Reamintim că Youngjae a semnat cu Sublime Artist Agency, cu care are o înțelegere de afaceri și agenția lui Jackson, TEAM WANG. Jinyoung a semnat cu BH Entertainment, Yugyeom a semnat cu AOMG, BamBam a semnat cu Abyss Company, iar Jay B (JB)  ar fi în negocieri cu H1GHR MUSIC.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s