Poliția nu a reușit să găsească persoana responsabilă de furtul seifului lui Goo Hara + închide investigația

Police Unable To Find Culprit Behind Theft Of Late Goo Hara’s Safe + Close Investigation

S-a dezvăluit cu întârziere că ancheta poliției privind furtului seifului personal al regretatei Goo Hara a fost închisă.

La 28 aprilie, secția de poliție din Gangnam, Seul, a dezvăluit că au decis să închidă provizoriu cazul până la expirarea termenului de prescripție, deoarece nu existau suficiente indicii pentru soluționarea cazului.

Seiful lui Goo Hara a fost furat din casa ei în ianuarie 2020, iar poliția a început să investigheze furtul în martie, după ce fratele lui Goo Hara, Goo Ho In, a depus plângere. Spargerea a fost făcută cunoscută publicului în acel an, în octombrie, după ce Goo Ho In și Dispatch au dezvăluit filmări de pe camerele de supraveghere ale unui vinovat neidentificat care urca în casa lui Goo Hara pentru a fura seiful.

Pe baza comportamentului vinovatului în timpul spargerii, precum și a faptului că au încercat să introducă vechea parolă în casă, fratele lui Goo Hara, Goo Ho In și cunoscutul ei „K”, au suspectat că vinovatul era cineva care o cunoștea personal pe Goo Hara. Cu toate acestea, poliția nu a putut identifica niciun suspect și a încheiat ancheta la 17 decembrie 2020.

O sursă a poliției a declarat: „Am efectuat investigații din diferite unghiuri, am luat declarații de la persoane înrudite, am examinat scena, am verificat filmările de pe camerele de supraveghere și multe altele, dar nu am putut identifica un suspect și am depus dosarul ca fiind nerezolvat”.

În ceea ce privește filmările de pe camerele de luat vederi, poliția a comentat: „Nu am putut identifica vinovatul numai pe baza filmărilor prezentate de partea victimei. Deoarece am primit raportul la două luni după ce a avut loc furtul, datele din camerele CCTV din jur au fost deja șterse (expirate). ”

În ceea ce privește posibilitatea unei reinvestigații, sursa a răspuns: „Este posibil doar dacă există dovezi suplimentare. Până acum nu au existat dovezi utile”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s