Viața lui Pyo Ye Jin ia o întorsătură radicală în noile teasere pentru “Taxi Driver”

Pyo Ye Jin rompe a llorar mientras su vida cambia para siempre en “Taxi Driver”

„Taxi Driver” de pe SBS a dezvăluit un moment trist din următorul episod!

„Taxi Driver” este bazată pe un webtoon popular cu același nume și ne spune povestea unei firme de taxiuri care se răzbună în numele victimelor neîndreptățite de lege. Lee Je Hoon apare în rolul lui Kim Do Gi, un fost ofițer al forțelor speciale, iar actrița Esom o interpretează pe procurorul Kang Ha Na, suspectând tot timpul de Kim Do Gi și de serviciul de taximetrie. Actrița Pyo Ye Jin apare în dramă ca Ahn Go Eun, un hacker talentat care lucrează cu Kim Do Gi.

Spoiler

În episodul anterior, Kim Do Gi află un adevăr șocant despre Biroului de planificare strategică a companiei U Data. Se pare că toți angajații de la U Data doresc să se transfere către un departament de elită, dar s-a dovedit că Biroul de planificare strategică ascunde un secret murdar: obținea profituri prin dezvăluirea unor imagini filmate ilegal cu oameni obișnuiți.

Episodul s-a încheiat cu o altă revelație șocantă: U Data avea înregistrări ilegale cu sora lui Ahn Go Eun înainte de moartea sa. Deși CEO-ul agenției Rainbow Taxi, Jang Sung Chul (interpretat de Kim Eui Sung) a încercat să o împiedice pe Ahn Go Eun să vizioneze filmările, a fost prea târziu.

În noile fotografii teaser lansate pentru următorul episod, ne este amintit trecutul lui Ahn Go Eun. În acel moment, aceasta era elevă plină de viață și purta uniforma școlară. Într-un altă ipostază, Ahn Go Eun se prăbușește și izbucnește în lacrimi. Se pare că aceasta a pierdut pe cineva drag, iar lumea ei a fost răsturnată.

Producătorii dramei „Taxi Driver” au comentat: „Istoria pe care Pyo Ye Jin a ascuns-o până acum în dramă va fi dezvăluită [săptămâna aceasta]”.

„Taxi Driver” va difuza un nou episod astăzi.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s