Lia din ITZY meditează pe toaletă?

 Lia din ITZY a dezvăluit că meditează pe toaletă!

În episodul din data de 1 mai al emisiunii „Knowing Brothers”, Lia i-a întrebat pe membrii distribuției  ce cred ei că face atunci când are nevoie să se calmeze în timpul unui interviu de tip Q&A. Seo Jang Hoon a reușit să dea răspunsul corect spunând: „ Stai pe toaletă și meditezi.”

Lia a explicat: „Stau liniștită pe toaletă. De obicei, fac asta în toaletele stațiilor de televiziune. Acestea sunt de obicei foarte ocupate, iar băile sunt cele mai liniștite și pot fi singură acolo. De aceea există câte un loc popular în ceea ce privește băile, în fiecare stație de televiziune. ” 

În ceea ce privește MBC, aceasta a spus că priveliștea de la baie este frumoasă: „ Vederea de la băile de acolo este foarte frumoasă. Puteți vedea cum trece trenul. De aceea reușesc să îmi găsesc liniștea și să mă calmez acolo.”

De asemenea, Lia i-a impresionat pe urmăritorii emisiunii cu propria ei versiune a melodiei lui Frankie Valli din 1967, „Can’t Take My Eyes Off You”. Urmăriți prestația ei mai jos și spuneți-ne în comentarii ce părere aveți!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s