Mina vorbește despre sănătatea sa mintală, internauții care sunt de partea lui Jimin și o altă victimă care a fost hărțuită

Mina a simțit nevoia de a-și exprima gândurile cu privire la sănătatea sa mintală și greutățile prin care trece într-o nouă postare pe rețelele de socializare.

În data de 30 aprilie, fosta membră AOA a scris o postare lungă pentru urmăritorii săi. Principalul motiv pare să fie faptul că internauții au început să îi ia apărarea lui Jimin, despre care Mina a declarat că a hărțuit-o timp de zece ani. De asemenea, aceasta și-a exprimat gândurile cu privire la sănătatea sa mintală, dificultățile cu care se confruntă un idol și multe altele. Mai jos aveți întreaga scrisoare:

Știu că e mult… Voi spuneți că este destul. Sunteți obosiți și sătui de acest subiect. Începeți să credeți că Shin Jimin este victima acum. Știu suficient de bine că oamenii mă vor critica și mă vor vedea într-o lumină negativă cu cât fac asta mai mult. Dar nu sunt nebună. Obișnuiam să fiu o persoană veselă, care iubea să râdă. De fapt, sunt diagnosticată cu o depresie severă. Nu spune nimeni că sunt bipolară sau schizofrenică. Am anxietate socială, fobie socială, tulburare de panică, atacuri de panică și depresie. Încă de când eram mică, mi-am spus că trebuie să fiu cea care aduce pâinea pentru familia mea. Am decis să joc rolul tatălui meu. Așa că am muncit multe joburi part-time. M-am confruntat cu o mulțime de lucruri din cauză că am renunțat la școală. Unele dintre aceste lucruri m-au rănit. Și totuși, indiferent de situație, m-am concentrat pe a câștiga bani. M-am concentrat să rămân puternică. De aceea nu am regrete și nici durere rămasă. Urmez exemplul tatălui meu, așa că sunt cu capul pe umeri și am o inimă curajoasă.

Încă de la 17 ani și până la 27, am fost batjocorită de Shin Jimin. Nu am idee de ce, însă m-a rănit în fiecare zi cu acțiunile și cuvintele ei. În această perioadă în care deveneam adult, am crezut că dacă dau tot ceea ce am mai bun și muncesc mai mult decât oricine altcineva, dacă nu îi dau motive să mă urască, atunci unnie va învăța să mă placă și ea. Privind înapoi acum, nu înțeleg de ce am decis să îndur totul, forțându-mă să accept și să mă aduc în punctul de a lua pastile. Am fost proastă.

La 26 de ani, am ajuns la capătul răbdării. Înainte să îmi expire contractul, am încercat să îmi iau viața de două ori, luând sute de somnifere, însă nu am reușit decât să îmi pierd conștiința pentru câteva zile și m-am trezit supraviețuind. Dacă nu ați trecut niciodată prin asta, nu știți ce am auzit, prin ce am fost pusă să trec, pentru ce lucruri stupide am fost certată. Trăiți un deceniu ca mine și nici voi nu ați fi în stare să uitați.

Și știți ce este și mai rău de atât? Nu m-am gândit niciodată să adun dovezi, cum ar fi dosare medicale de la psihiatru. Totuși, probabil că membrele care au petrecut mai mult timp cu mine pe atunci își amintesc, însă nu au trecut prin ceea ce am trecut eu. Ele nu sunt eu. Poate că au stat lângă mine și au criticat-o pe Shin Jimin pentru mine… așa că probabil am considerat că ele chiar sunt de partea mea. Însă niciuna nu s-a ridicat să îmi ia apărarea. Niciuna nu ar fi făcut-o. În fine, poate în afară de o singură prietenă. Cealaltă victimă care a fost hărțuită, exact ca mine. Cred că există o singură persoană care ar putea fi de acord să fie martora mea… Este tot ceea ce am. Nu am fost niciodată capabilă să mă răzvrătesc. Nu am primit niciodată scuze sincere. Poate că a spus cuvintele, însă a spus de asemenea că nu își amintește nimic. S-a forțat să spună că îi pare rău și a plecat din casa mea enervată. Nici nu știu de ce mai venise dacă avea de gând să se comporte așa. De cum a intrat în casă, părea pregătită și căuta un cuțit cu privirea. Nici nu aveam idee că liderul de echipă și alți manageri vor veni și ei. Eram într-un neglijeu când ne-am așezat să vorbim.

Oricum, asta încerc să le spun tuturor. Continuați să mă întrebați: „Nu este destul că ai făcut-o să se retragă din industria de divertisment?” Nu. Încă am coșmaruri cu acea persoană. Încă trebuie să mai iau pastile din cauza ei. Simt în continuare nevoia de a mă răni și dorința de a muri. Când mă întreb de ce mă simt așa, pot să mă gândesc doar la ea ca motiv. De ce am postat fotografia cu încheietura mea însângerată? Am vrut ca prietenii ei să vadă. Poate că îi vor arăta. Am încercat să iau legătura cu ea, însă nu îmi răspunde. Nu știu dacă și-a schimbat numărul.

Să mă rănesc singură? O fac măcar odată la trei zile. Nu este corpul ei, este al meu. Și familia suferă cu mine. Oamenii din preajma mea se îngrijorează. Vor să știe de ce continui să fac asta… O fac pentru că totul este atât de nedrept și nu găsesc vreo cale de a rezolva. A trecut mult timp de când am fost motivată să fac ceva. Plâng pentru nimic și din cauza a tot. Să trăiesc o asemenea viață… Să mă văd trăind așa, uneori simt că ar fi mai bine să nu trăiesc deloc. Să fiu sinceră, nu îmi mai este la fel de frică.

Cu adevărat. Vreau, la modul cel mai sincer, să stau singură cu ea, față în față, și să vorbim. Să rezolvăm totul. Să primesc scuze… sau ceva. Zece ani e o perioadă lungă. Poate că nu ați putea să înțelegeți, însă eu sunt victima din această situație și îmi amintesc totul. Îmi voi aminti pentru tot restul vieții. A trebuit să renunț la cariera la care am aspirat. A trebuit să renunț la visul care devenise realitate. Deci nu, dacă nu ați trecut prin exact același lucru ca și mine, nu veți ști cum m-am simțit atunci și de ce continui să trăiesc așa.”

sursă

5 gânduri despre „Mina vorbește despre sănătatea sa mintală, internauții care sunt de partea lui Jimin și o altă victimă care a fost hărțuită

  1. Stephy_

   Bullying-ul este ceva serios si orice agresor merita sa fie pedepsit. Cum a zis si Mina, daca nu ai trecut prin asta nu ai cum sa intelegi. Faptul ca ii ei apararea unei persoane pe care nici nu o cunosti personal dovedeste faptul ca esti doar o terminata/terminat care crede ca a lasa comentarii de hate este ok.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s