Jimin din BTS și-a dezvăluit rutina de îngrijire a pielii

BTS Jimin

Membrul BTS a dezvăluit mici secrete care fac parte din rutina lui de îngrijire a pielii!

Park Jimin este admirat pentru talentul său impresionant în ceea ce privește muzica și dansul. Mai mult decât atât, mulți ARMY adoră, de asemenea, pielea clară și curată a idolului, care se poate observa în fiecare selfie al acestuia.

Mulți fani s-au întrebat: cum își menține artistul pielea atât de sănătoasă? Membrul BTS a dezvăluit anterior că cel mai important lucru de făcut atunci când vrei să ai grijă de pielea ta este să o păstrezi curată. Acesta a subliniat faptul că nimeni nu ar trebui să se culce vreodată cu machiaj pe față.

Jimin, conform unor rapoarte oficiale, folosește produse din ingrediente naturale, fără substanțe chimice, pentru a-și menține pielea sănătoasă. Unele dintre cele mai populare ingrediente naturale pentru îngrijirea pielii folosite sunt uleiul de cocos, uleiul de arbore de ceai, uleiul de semințe de struguri, apa de trandafiri, uleiul de argan, lemnul de santal din estul Indiei, oțetul din cidru de mere, sarea de mare și boabele de cafea.

Idolul i-a sfătuit pe toți să se asigure că și-au curățat complet fața noaptea, înainte de a dormi. Jimin a dezvăluit, de asemenea, că unul dintre secretele sale pentru a-și păstra pielea limpede și suplă este faptul că se menține hidratat tot timpul. El a spus că a bea multă apă deoarece este bună pentru organism, piele și păr. Într-un interviu anterior, Jimin a spus că se asigură că bea cât mai multe lichide în avion atunci când el și colegii săi sunt în turneu. Membrul BTS a continuat spunând că mereu are grijă ca fața lui să fie curată și lipsită de machiaj în timpul liber, fiind cunoscut pentru aparițiile fabuloase de pe scenă în care poartă machiaj.

Pentru cele mai bune rezultate ale unei rutine complete de skin care, experții au sfătuit fanii să aibă o dietă sănătoasă și un somn odihnitor. De asemenea, este important să rețineți că prevalența exactă a factorilor psihologici ar putea afecta starea pielii. De fapt, s-a constatat că stresul agravează problemele comune ale pielii, cum ar fi acneea, urticaria, eczemele, durerile locale, rozaceea, mâncărimea și psoriazisul.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s