Junho din 2PM dansează împreună cu personajul amuzant Pengsoo pe melodia „My House”

Watch: Junho Hints At 2PM’s June Comeback Date While Teaching Pengsoo To Dance To “My House”

Pe 2 mai, Junho din 2PM a oferit câteva spoilere legate de noua revenire a trupei, în timp ce dansa împreună cu Pengsoo!

În cel mai recent episod al emisiunii conduse de Pengsoo pe YouTube, atenția personajului hazliu s-a îndreptat asupra agenției JYP Entertainment. Așadar, invitatul său special a fost chiar Junho din 2PM.

Pengsoo a lansat o provocare artistului. Acesta s-a prezentat drept noul stagiar al companiei, iar Junho a devenit responsabil cu pregătirea sa. Artistul și-a folosit toate abilitățile pentru a învăța personajul care întruchipa un pinguin, o parte din coregrafia piesei „My House”. Cei doi au dansat într-o sală de repetiție a companiei JYP și s-au distrat de minune.

După dansul distractiv, cei doi au luat o pauză pentru a discuta. Deoarece știa despre curiozitatea fanilor cu ocazia revenirii trupei 2PM, Pengsoo l-a întrebat pe Junho: „Am o curiozitate. Când va reveni trupa 2PM?” Junho a răspuns zâmbind: „De fapt, lucrăm la revenire în prezent. ”

La auzul acestui răspuns, Pengsoo a exclamat: „Astea sunt vești foarte bune! Sunt sigur că fanii vor fi entuziasmați! Nu-mi place să insist, însă… există o dată exactă a revenirii?”

Junho a spus amuzat: „Să fie oare când vremea e mai călduroasă? Ar putea fi chiar înainte de iulie sau august”. Apoi, artistul i-a șoptit data la ureche lui Pengsoo, care a spus: „Am voie să spun asta cu voce tare? Ar trebui?”

Puteți urmări videoclipul și rezultatul final mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s