Song Joong Ki a ezitat să accepte rolul din ‘Vincenzo’ și își cere scuze pentru controversa reclamelor din serial + pictorial

Song Joong Ki a vorbit despre drama hit ‘Vincenzo‘, care tocmai s-a încheiat.
Pe 3 mai, actorul a acordat un interviu pentru a marca sfârșitul dramei. Song Joong Ki și-a cerut scuze mai întâi pentru controversa privind plasarea unor produse chinezești într-unul dintre episoadele dramei. Actorul a început cu următoarele cuvinte: „Cred că este, de asemenea, o idee bună ca actorii principali să discute astfel de lucruri din perspectiva unui actor. Drama a avut o controversă, așa că ne-am concentrat pe crearea perfecțiunii”. El a adăugat: „Au fost atât de mulți oameni care nu s-au simțit confortabil cu controversa privind plasarea produselor în serial. Cred că este corect să îmi cer scuze ca actor principal”.

El a dezvăluit, de asemenea, că a ezitat să accepte oferta de a juca dramă la început. El a explicat: „Când l-am întâlnit pentru prima oară pe regizor și scenarist după ce am primit scenariul, nu eram sigur. Mă îngrijora foarte mult cum voi juca într-o comedie, deoarece regizorul Park Jaebeom este cunoscut pentru lucrările sale comice”. Song Joong Ki a adăugat: „Cred că gândirea mea s-a schimbat. Acum mă întreb ce aș fi făcut dacă nu filmam asta?”

În dramă, Song Joong Ki a jucat rolul lui Vincenzo Cassano, un avocat al mafiei italiene. Personajul său a fost foarte plăcut pentru personalitatea lui rece la exterior și caldă în interior. Drama s-a încheiat în weekend-ul trecut cu episodul 20 și a înregistrat un rating mare de 14,63% la nivel național (conform AGB Nielsen).

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s