Yuqi din (G)I-DLE are planuri pentru un debut solo?

Se pare că Yuqi din (G)I-DLE dorește să debuteze solo.

Pe 5 mai, au apărut diverse știri care susțin că Yuqi ar putea debuta pe plan solo în acest an. Recent, membra din (G)I-DLE a stat de vorbă cu portalul chinezesc, NetEase Fashion, discutând despre planurile individuale din acest an și a dezvăluit că are o piesă solo. Când fanii au întrebat-o dacă s-a gândit vreodată la un debut solo, idolul a răspuns: „Da. Așa că, lăsați-mă să vă dau un spoiler.”

Yuqi a continuat: „Vreau să lansez o piesă solo! Vreau să lansez o piesă solo! Da, da”, adăugând că a planificat asta de ceva vreme. Aceasta a cântat melodia tematică pentru versiunea chineză a emisiunii „Running Man” de pe canalul SBS, „Keep Running”.

De asemenea, managerul ei le-a vorbit fanilor care se aflau în aeroportul din Beijing: „Nu vă putem spune nimic acum, dar veți afla mâine”.

Fanii speculează că membra va lansa o melodie în chineză, dar este posibil să fie lansată o versiune în coreeană sau engleză. În plus, internauții au observat că idolul și-a creat un profil Spotify sub numele Song Yuqi.

Rămâneți aproape de noi pentru mai multe detalii.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s