Jang Ki Yong și Hyeri vorbesc despre noua lor dramă și își dovedesc chimia dintre ei într-un pictorial uimitor

Jang Ki Yong And Hyeri Talk About Reuniting For Upcoming Drama And Their Chemistry On Set

Datorită unor noi poze uimitoare cu Jang Ki Yong și Hyeri, suntem convinși că aceștia vor forma un cuplu adorabil! Să avem în față un nou serial-hit?
Actorii sunt protagoniștii principali ai dramei tvN “My Roommate is Gumiho.” Bazat pe un webtoon popular, serialul spune povestea unei studente de 22 de ani pe nume Lee Dam (Hyeri), care înghite în mod accidental piatra unui gumiho mascul de 999 de ani (o vulpe mitologică cu nouă cozi) numită Shin Woo Yeo (Jang Ki Yong), care era foarte aproape de a-și atinge obiectivul de a deveni om.

Cei doi actori principali au pozat pentru un pictorial în revista 1st Look, într-un decor interior care arată ca un apartament de bloc. Mai mult, ei sunt îmbrăcați de casă, cu șosete confortabile, pictorialul fiind departe de imaginea glamour la care poate ne-am fi gândit.

Modul natural în care pozează cei doi, ca niște tineri iubiți care petrec ziua acasă,  este adorabil și pozele sunt din acest motiv mai mult decât atractive.

În interviul acordat după ședința foto, Jang Ki Yong a povestit: “Prima dată ne-am întânit într-un alt proiect acum mult timp, deci a fost grozav să o întâlnesc pe Hyeri din nou.” El a dezvăluit că dacă ar fi întrebat cine înveselește atmosfera de pe platourile de filmare cel mai mult, acesta ar alege-o pe Hyeri fără ezitare. “Așa de energică este ea ca persoană, încât creează o atmosferă veselă pe platouri. Și eu am primit energie văzând cum ea a demonstrat chiar și mai multă pasiune decât regizorul uneori. Pe măsură ce ne-am apropiat mai mult și am devenit mai confortabili, am putut să ne distrăm mai mult în timp ce filmam.”

Hyeri a comentat: “Atunci când ne-am cunoscut într-un alt proiect acum șapte ani, amândoi am început imediat să jucăm, deci am filmat fără să știm exact ce se întâmpla. Nu am vorbit prea mult atunci, deci nu eram apropiați. Totuși, am urmărit creșterea lui continuă și atunci când am auzit că jucăm împreună în această dramă, am fost bucuroasă și chiar am așteptat cu interes lucrul ăsta.”

” My Roommate is Gumiho”  are premiera pe 26 mai. Aveți și mai multe poze puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s