Kim Sae Ron și Nam Da Reum vor juca împreună într-o K-drama romantică de tip fantezie

Kim Sae Ron And Nam Da Reum Announced As Leads Of New Fantasy Romance Drama

Cum vi se pare? Kim Sae Ron și Nam Da Reum vor forma un cuplu pe micile ecrane!

Pe 6 mai, s-a anunțat că cei doi actori au fost confirmați pentru noua dramă  Kakao TV „Excellent Shaman Ga Doo Shim” (titlu literal).

Povestea de iubire cu fantezie  este despre doi liceeni unici care se implică într-o serie de incidente misterioase.

Kim Sae Ron va juca rolul lui Ga Doo Shim, în vârstă de 18 ani, care dorește să trăiască ca un elev de liceu normal, dar se naște cu soarta nedorită de a deveni șaman. Este un personaj curajos și puternic care se va lupta cu spiritele rele în timp ce lucrează la rezolvarea cazurilor misterioase.

Nam Da Reum a fost distribuit în rolul lui Na Woo Soo, un licean aproape perfect provenind dintr-o familie bogată, frumos și note mari. Când Ga Doo Shim apare brusc în viața sa, el obține abilitatea de a vedea spiritele rele, iar cei doi se implică în cazuri misterioase împreună.

Kim Sae Ron a comentat: „Deoarece drama este un gen de fantezie care îți stârnește imaginația, a fost atât de distractiv să citești scenariul. Ga Doo Shim, care își respinge soarta și încearcă să trăiască viața pe care și-o dorește, a fost, de asemenea, fermecătoare. Cred că este o dramă de care vă veți bucura. Vă rog să o așteptați cu nerăbdare.”

Nam Da Reum a spus: „Chiar m-am distrat citind scenariul, iar contrastul lui Na Woo Soo cu personajele mele anterioare a părut și mai fermecător. Întâlnirea cu regizorul mi-a dat o anticipare și o asigurare suplimentare cu privire la proiect. Voi lucra din greu pentru ca drama să primească multă dragoste, așa că vă rog să arătați mult sprijin pentru „Excellent Shaman Ga Doo Shim”.”

Kim Sae Ron și Nam Da Reum au debutat amândoi ca actori-copii. Kim Sae Ron, care a debutat la vârsta de nouă ani, a impresionat în diferite genuri cu proiecte precum “The Man from Nowhere,” “Hi! School – Love On”, “Mirror of the Witch”, “Love Playlist Season 4” etc.. Nam Da Reum a debutat la șase ani în “Boys Over Flowers” și ulterior a devenit mult mai cunoscut pentru rolurile sale din “No Breathing”, “Pinocchio” și “While You Were Sleeping”, unde a jucat varianta mai tânără a lui Lee Jong Suk,  în “Six Flying Dragons” ca personajul lui Yoo An In, din  “Come and Hug Me”, unde a fost personajul lui Jang Ki Yong în versiunea lui din copilărie și mai recent,  în “Start-Up”, unde a jucat personajul lui Kim Seon Ho din copilărie etc.. După ce a jucat într-un rol principal în “Beautiful World”, el va juca acum pentru prima dată într-un rol principal într-un serial romantic.

“Excellent Shaman Ga Doo Shim”  va avea 12 episoade de câte 20 de minute. Drama va începe filmările în mai și va fi difuzată în a doua parte a anului.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s