Song Joong Ki spune că a fost o plușlama și că era incontrolabil când era mic

Song Joong Ki vorbește despre copilăria sa.

Pe 7 mai, actorul a organizat o întâlnire online cu fanii săi, care s-a numit ‘Song Joong Ki, Live‘. Evenimentul a fost găzduit de omul de televiziune Jaejae, iar, în cadrul acestuia, Song Joong Ki a vorbit despre mai multe subiecte și chiar a făcut dezvăluiri din viața sa.

În timpul întâlnirii, actorul s-a uitat la fotografiile din copilăria sa și a fost întrebat dacă a fost un copil dificil, iar răspunsul lui Song Joong Ki la întrebare a atras atenția – „Foarte dificil.”

Aceasta a spus că în majoritatea pozelor din copilăria lui avea părul prins. A și explicat motivul – „Asta am auzit de la părinții mei, dar când mă uit la pozele cu mine de când eram mic, părul meu e prins în cele mai multe. Cred că părinții meu au vrut ca al doilea copil să fie fată, așa că de asta mi-au prins părul. Mi-au mai spus că mă enervam când adulții îmi spuneau că eram drăguț.”

De asemenea, Song Joong Ki și-a uimit fanii când a dezvăluit că a fost o pușlama și că a spart acvariul din clasă de trei ori în decurs unui an când era la grădiniță. Acesta a spus: „Am fost în clasa florilor de piersic, dar mereu eram în clasa florilor azalee, pentru că fata de care îmi plăcea era acolo. Eram incontrolabil„.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Song Joong Ki spune că a fost o plușlama și că era incontrolabil când era mic

  1. Theodora

    Ar fi atât de mișto să se regăsească cu crush-ul de la grădiniță…Oare ce s-o fi intamplat cu ea…? Nu se mai fac si astfel de emisiuni in Coreea?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s