Taecyeon din 2PM vorbește despre primul său rol negativ din ”Vincenzo”

Taecyeon din 2PM a spus că nu își va uita niciodată rolul din „Vincenzo”, deoarece a fost prima dată când a interpretat un personaj negativ.

Taecyeon a dezvăluit prin intermediul agenției sale 51K primele gânduri de la terminarea dramei ”Vincenzo” de pe tvN. Acesta a început să zică: „M-am distrat foarte mult și am fost fericit fiindcă mi-am petrecut aici timpul opt luni. Am învățat multe în această dramă în timp ce încercam să mă comport ca un răufăcător. Nu cred că voi uita cele opt luni în care am trăit că Jang Joon Woo/ Jang Han Seok”.

Drama „Vincenzo” spune povestea unui consiliere italian ce lucrează pentru mafia. Song Joong Ki îl interpretează pe avocatul Vincenzo Cassano, un italian născut în Coreea și care a lucrat pentru mafia italiană. După diverse dispute din interiorul cercului, acesta se întoarce în patria sa pentru niște treburi neterminate. Cu toate acestea, toate planurile sale sunt date peste cap atunci când îi cunoaște pe Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) și pe oamenii corupți din Babel.

Taecyeon din 2PM a fost cunoscut la început ca Jang Joon Woo, cel mai tânăr avocat al firmei de avocatură Wusang, dar pe parcursul poveștii se descoperă că este Jang Han Seok, adevăratul președinte al conglomeratului Babel Group. Taecyeon a portretizat perfect dorințele omului de a controla banii, onoarea și puterea și a descris tipul de sociopat care scapă de oricine sau de orice nu-i place.

După ce s-a terminat drama, Taecyeon a dat un interviu, în care a dezvăluit că-și dorea mult să joace rolul lui Jang Joon Woo/ Jang Han Seok. El a explicat: „Când am primit pentru prima dată scenariul pentru „Vincenzo” și am aflat că avocatul stângace, Jang Joon Woo, era în realitate personajul negativ din dramă, mi-am dorit foarte mult rolul. Am fost atras de personajul cu două fețe. Jang Han Seok era plin de răutate, iar pentru a ascunde asta, creează o persoană inocentă și naivă, Jang Jun Woo, care pare să-i pese doar de Hong Cha Young. De asemenea, am crezut că este o bună ocazie de a le arăta spectatorilor o nouă latură a mea”.

„Cele două personaje par diferite, dar sunt de fapt aceeași persoană. Așa că m-am gândind că „Jang Joon Woo” este un personaj pe care „Jang Han Seok” îl interpretează. Jang Han Seok este o persoană care face orice, chiar și acte atroce, pentru a obține ceea ce își dorește. Am vrut să-l fac să pară precum un copil răsfățat, care obține ce vrea și este fericit doar dacă va face lucrurile în felul său”, a continuat să spună idolul.

Când a fost întrebat despre provocările cu care s-a confruntat atunci când a acceptat acest rol, Taecyeon a explicat: „În loc să interpretez un personaj diferit de mine, am vrut să dau tot ce pot pentru a-l scoate în evidență. Am încercat din răsputeri să scot răul din mine. M-a atras Jang Han Seok pentru că nu era un simplu personaj negativ, ci a dus răul dincolo de limite. Cred că finalul dramei „Vincenzo” a fost pe măsura așteptărilor sau mai bine spus, după faptă și răsplată. Sincer, în timp ce mă aflam în pielea lui Jang Han Seok, am vrut și eu ca personajul să fie pedepsit într-un mod crud. Mi-a plăcut foarte mult finalul.”

De asemenea, actorul le-a mulțumit colegilor săi, Song Joong Ki (Vincenzo), Jeon Yeo Bin (Hong Cha Young), Jo Han Chul (Han Seung Hyeok) și Kwak Dong Yeon (Jang Han Seo). Taecyeon a spus: „Toți actorii care au apărut în această dramă sunt cei mai buni. M-am simțit minunat de fiecare dată când am lucrat cu ei și sunt recunoscător pentru că au creat o atmosfera plăcută pe platourile de filmare.”

„Sunt fericit și recunoscător, deoarece am avut această ocazie de a cunoaște actori grozavi. Am vorbit întotdeauna despre fiecare scenă sau replică pe care am putea-o adăuga și am venit întotdeauna cu idei noi în timpul repetițiilor. După ce am terminat ultima filmare, m-am simțit foarte trist, pentru că nu-mi venea să cred că toată experiența ajunge la final. Deoarece mulți oameni au iubit drama, mă simt norocos că pentru că am acceptat acest rol și nu voi uita momentele în care am filmat cu mare drag aceste scene”, a încheiat acesta.

Între timp, Taecyeon intenționează să participe în diverse lucrări pe viitor, deoarece are de gând să apără în multe filme și drame.

Sursa: allkpop.com

4 gânduri despre „Taecyeon din 2PM vorbește despre primul său rol negativ din ”Vincenzo”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s