[CCC] Goo Hye Sun face aluzie la o altă aventură a lui Ahn Jae Hyun înainte de revenirea acestuia

Articol: „Divorț consensual”, Goo Hye Sun aruncă suspiciuni despre o altă aventură a lui Ahn Jae Hyun în timp ce își pregătește revenirea.”

Sursa: Newsen

Ahn Jae Hyun este suspectat de o altă aventură în timpul căsătoriei sale cu Goo Hye Sun.

Pe 7 mai, Goo Hye Sun a dezvăluit pe Instagram: „Nu vreau ca prietena mea să fie rănită doar pentru că este o prietenă care mă cunoaște. Am datoria de a-mi proteja prietenul. Sper că prietena mea nu să fie dezavantajată pe nedrept din cauza mea. Aș fi foarte recunoscăatore pentru asta.”

Pe data de 3 mai, un YouTuber pe nume Lee Jin-ho a dezvăluit pe canalul său de YouTube că Goo Hye Sun are o declarație pe propria răspundere a actriței B care a asistat la relația extraconjugală a lui Ahn Jae Hyun în timp ce își pregătea procesul de divorț anul trecut. Lee Jin-ho a mai dezvăluit că declarația actriței nu a fost prezentată instanței, deoarece Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun au ajuns la un acord de divorț prin mediere. 

Ca răspuns, Goo Hye Sun a anunțat prin avocatul ei pe 7 mai că „îl dă  în judecată pe YouTuber pentru defăimare” și a dezvăluit că „prietena ei B a scris o declarație pentru a o ajuta să depună divorțul, dar nu știa cum a fost găsită declarația. „

Goo Hye Sun a provocat apoi alte controverse, afirmând: „Din cauza căsătoriei mele, mi-am trădat credințele și etica conservatoare anul trecut, așa că nu am putut să fac judecăți raționale și să-mi înțeleg bine partenerul. Acum că mă gândesc la asta, este și mai jenant că m-am purtat în funcție de sentimentele mele așa”.

Ea a continuat: „Am iertat deja totul și cred că o mulțime de lucruri care s-au întâmplat și sunt pozitive și mă vor ajuta să cresc ca ființă umană. Îl susțin pe Ahn Jae Hyun în revenirea lui, deoarece greșelile din trecut sunt în trecut și sper sincer că îl veți sprijini și pe el.”

Din cauza afirmațiilor ei, internauții speculează că Ahn Jae Hyun a fost prins cu-o altă aventură, dar momentul este, de asemenea, regretabil, deoarece el urmează să apară în primul episod al emisiunii de varietăți „Spring Camp”.

Goo Hye Sun i-a cerut divorțul luiAhn Jae Hyun în 2019, în urma dezvăluirilor de pe Instagram că a înșelat-o cu personalul dintr-o dramă, dar a acceptat să ajungă la o înțelegere în iulie anul trecut. La momentul divorțului, ea a declarat că „au decis să meargă fiecare pe calea lui și să se susțină reciproc pentru viitor” și și-a cerut scuze pentru „deranjarea publicului cu problemele sale personale”. 

  1. [+1,428, -364] Goo Hye Sun spune că are dovezi ale infidelităților sale, dar nu a vrut să le dezvăluie pentru a-l proteja. Din momentul în care a caracterizat-o pentru prima dată ca o fată isterică nebună obsedată, am știut că este un psihopat. Mă bucur că lucrurile s-au desfășurat așa acum.
  2. [+1,239, -399] Este evident că el își planifică întoarcerea în New Journey To The West. Nici Ahn Jae-hyun nu pare normal ㅋㅋ
  3. [+760, -95] Wow, toată lumea a continuat să o înjure pe Goo Hye Sun tot timpul, dar chiar a fost înșelată; ce păcat
  4. [+688, -89] Fanii lui Ahn Jae Hyun sunt serios niște gunoaie. Continuă să o înjure pe Goo Hye Sun chiar și după ce de data asta ea a confirmat că există o declarație pe propria răspundere despre aventurile sale ..
  5. [+672, -42] Ahn Jae Hyun a fost doar un începător, dar a închiriat un officetel (clădire de locuit și birou) doar pentru a face repetiții de actorie …
  6. [+576, -385] Dar cum poate cineva să creadă asta chiar acum …? Nu este ea cea care a dezvăluit la început o fotografie ca dovadă că o înșela, dar s-a dovedit că a fost un fost gf al unei persoane pe care a întâlnit-o înaintea ei? Și acum se dovedește că a avut o altă aventură cu o femeie ..? Când a apărut prima dată povestea divorțului lor, ea a spus că Ahn Jae Hyun s-a schimbat. Ca femeie, mi-a părut rău pentru Goo Hye Sun pentru că am crezut că este prea mult felul în care a tratat-o ​​în căsătorie, dar apoi povestea a luat o altă întorsătură atunci când au ieșit acele discuții pe Kakaotalk și am fost atât de jenată. Oricum … încă nu există dovezi că s-ar fi întâmplat toate acestea, așa că este puțin prematur să înjur cu răutate o parte până la moarte ..
  7. [+556, -63] Cei mai buni prieteni ai lui Goo Hye Sun: Jo Seung-woo, Seo Hyun-jin, Nam Sang-mi. Prietenii lui Ahn Jae-hyun: Jung Joon Young …
  8. [+443, -23] Dar are sens ca mass-media să scrie articole fără a confirma adevărul ㅋㅋ ㅋㅋㅋ? Se pare că Goo Hye Sun face zgomot pe cont propriu, deoarece Ahn Jae Hyun se întoarce la televiziune
  9. [+384, -11] Pentru a rezuma, Ahn Jae Hyun s-a atins cu o altă actriță și amantă în fața unei alte actrițe prietene cu Goo Hye Sun și susține că nu a făcut-o niciodată, însă actrița a prezentat mărturia că este adevărat. .?

Sursa

3 gânduri despre „[CCC] Goo Hye Sun face aluzie la o altă aventură a lui Ahn Jae Hyun înainte de revenirea acestuia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s