Junho din 2PM și Lee Se Young vor juca împreună într-o K-drama istorică

2PM’s Junho And Lee Se Young Confirmed For New Historical Drama

Cei doi au confirmat deja participarea la noul proiect tv.

Melodrama istorică “The Red Sleeve Cuff” (traducere literală)  va fi o poveste de dragoste de la o curte imperială dintre o doamnă de la curte, care vrea să își protejeze viața pe care a ales-o, și un împărat, care pune națiunea pe primul loc, înaintea iubirii. “The Red Sleeve Cuff”, care se bazează pe un roman cu același nume, va fi regizat de Jung Ji In, care a lucrat la „Radiant Office” și „Hold Me Tight” și este scris de scenarista Jung Hae Ri, care a lucrat pentru “Ruler: Master of the Mask.”

Junho îl va juca pe meticulosul și mândrul Yi San, descendent direct și nepotul cel mai mare al regelui. Yi San depune eforturi nesfârșite pentru a deveni un rege bun și înțelept, dar a fost traumatizat de moartea tatălui său. Cu toate acestea, când o întâlnește pe ambițioasa doamnă de la curte, Seong Deok Im, începe cu stângăcie să își arate o latură romantică pe care nu știa că o are. Yi San va deveni într-o bună zi regele Jeongjo al erei Joseon și, în acest proces, va fi în conflict între alegerea raționalității de tip rece, ca lider, și dragostea pasională, care reprezintă latura lui umană. 

Prin dramele „Just Between Lovers”, „Wok of Love”, „Confession” și „Good Manager”, Junho a primit laude pentru interpretarea sa stabilă și abilitatea de a prelua orice rol. “The Red Sleeve Cuff” va fi primul său proiect de la ieșirea din armată din luna martie. Spectatorii anticipează foarte mult transformarea lui Junho în Jeongjo Yi San, în timp ce oscilează între rolul său de monarh și cel de bărbat îndrăgostit.

Lee Se Young va juca rolul doamnei de curte Seong Deok Im, care vrea să ia decizii în mod independent cu privire la viața ei, nedorind să fie una dintre numeroasele femei ale regelui. Seong Deok Im, care va deveni într-o bună zi nobila  consoartă regală Ui a clanului Seong, caută mici momente de fericire personală în interiorul palatului, în care se nasc adesea chestiuni politice presante. Deși viața ei de zi cu zi fuseses cândva pașnică, ea se schimbă drastic când îl  întâlnește pe Yi San. 

Actrița a impresionat deja spectatorii cu numeroase proiecte, printre care “The Crowned Clown”, “Doctor John”, “Memorist” și  “Kairos.”

Serialul va fi difuzat în a doua parte a anului.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s