Jeong Jinwoon îi răspunde unui hater care l-a criticat pentru pozele noi de pe Instagram în care zâmbește

기사 대표 이미지:[SBS Star] Jeong Jinwoon Fires Back at a Hater Who Tells Him Not to Share Happy Photos After a Breakup

Jeong Jinwoon din 2AM i-a răspuns unui hater care i-a lăsat un comentariu nepoliticos pe Instagram în care îi reproșează că pare fericit după despărțire.

Pe 10 mai, Jeong Jinwoon și-a actualizat contul de Instagram cu noi fotografii. Fotografiile sale îl prezentau pe acesta zâmbind frumos într-o cameră goală. Jeong Jinwoon a pus mai multe fețe zâmbitoare în legenda.

La puțin timp după ce a postat, o persoană a lăsat un comentariu răutăcios: „Tu și prietena ta erați împreună de patru ani. Ea chiar te-a așteptat în timp ce erai în armată”. Și a continuat, „Este cu adevărat lipsit de respect din partea ta că ai încărcat fotografii ca acelea chiar după ce te-ai despărțit de o fată ca ea.”

La aceasta, Jeong Jinwoon a răspuns: „Nu știu cine ești, dar salut acolo. Acesta este un domeniu online unde obișnuiesc să lucrez, precum și să comunic cu fanii și urmăritorii mei. Dacă ai ceva de spus, atunci e rog să-mi spui personal. De asemenea, dacă vei continua să vorbești ceva despre care nu știi nimic, atunci te rog mai bine să nu spui nimic”.

În noiembrie 2019, s-a raportat că Jeong Jinwoon și  Kyungri (fosta membră a grupului Nine Muses) se întâlneau. În urma raportului, amândoi au recunoscut că se aflau într-o relație de la sfârșitul anului 2017.

Pe 4 mai, cele două vedete au confirmat că s-au despărțit recent.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s