IU face mai multe donații generoase de ziua ei!

IU's 'Lilac' Tops K-Pop Hot 100 Chart | Billboard

IU își sărbătorește ziua de naștere ajutându-i pe cei în nevoie!

În data de 16 mai, IU a donat un total de 500 de milioane de woni (aproximativ $440.857) mai multor fundații, printre care Fundația pentru Cancer Pediatric din Coreea, YEOULDOL (un grup de sprijin pentru copiii cu afecțiuni rare), Asociația pentru Familiile cu Mame Necăsătorite din Coreea, Centrul de Sprijin pentru Bătrânii care Trăiesc Singuri, Fundația The Purme (pentru copiii cu dizabilități) și Asociația pentru Bunăstarea Copiilor.

EDAM Entertainment, agenția lui IU, a declarat: „IU a vrut să facă un gest călduros în numele fanilor UAENA, întrucât anul viitor va schimba prefixul vârstei și a vrut să răsplătească iubirea pe care a primit-o constant în cariera ei.

Donațiile sale vor fi folosite pentru operațiile și tratamentele copiilor și adolescenților cu afecțiuni rare. De asemenea, vor ajuta familiile cu un singur părinte, bătrânii care locuiesc singuri și copiii care trebuie să se descurce singuri din punct de vedere financiar.

În prezent, IU filmează pentru „Broker”, povestea unei persoane care ajută anonim oamenii care nu mai pot să asigure cele necesare copiilor lor.

La mulți ani, IU!

sursă

2 gânduri despre „IU face mai multe donații generoase de ziua ei!

  1. youabby

    Un gest foarte frumos din partea ei si s-a axat pe categoriile cele mai vulnerabile.desi nu e prima oara,conteaza cu atat mai mult cu cat traim vremuri dificile.
    La multi ani IU! 😍

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s