Concurenții emisiunii „Kingdom” uimesc fanii pozând pentru revista „1st Look”

ATEEZ, Stray Kids, THE BOYZ, BTOB, And SF9 Grace The Cover Of 1st Look For Special “Kingdom” Issue

Revista 1st Look a lansat o ediție specială dedicată grupurilor care participă la emisiunea „Kingdom: Legendary War”.

Cinci dintre trupele participante au acceptat provocarea de a încânta publicul cu diverse fotografii, menite să apară într-o ediție specială. Acestea sunt: ATEEZ, Stray Kids, SF9, BTOB și THE BOYZ. Prin realizarea fotografiilor, fiecare membru a avut oportunitatea de a-și arăta propriul șarm. 

În ținute negre și albe, băieții din BTOB atrag atenția prin eleganța lor. Acest pictorial le-a dat ocazia de a ieși din zona lor de confort, de tipul „beagle-dol”. A fost înlocuită cu un comportament matur și misterios. Au scos, de asemenea, în evidență faptul că sunt seniorii celorlalți.

În schimb, membrii grupului SF9 au abordat un stil vestimentar diferit. Sunt cunoscuți atât pentru unicitate, cât și pentru înălțime, cel mai scund membru având 181 cm.

THE BOYZ a fost mereu o trupă în care fiecare membru s-a aflat la un moment dat în centrul atenției, iar acum strălucesc cu toții împreună. 

Se pare că și de această dată, băieții din Stray Kids reușesc să transmită o atmosferă plină de putere prin aparițiile lor incendiare. Folosindu-și la maximum carisma, aceștia au realizat niște fotografii cu adevărat interesante.

Au existat multe discuții pe platourile foto despre talentul celor din ATEEZ. După ce au obținut punctaje excepționale cu prestațiile lor în timpul competiției, au reușit să impresioneze și membrii personalului care s-au ocupat de fotografii, după ce au pozat plini de profesionalism.

Ședințele foto împreună cu interviurile complete ale trupelor vor fi lansate în Volumul 219 al revistei, în data de 20 mai. Revista va avea cinci modele diferite, cu coperte menite fiecărui grup prezent.

sursa: soompi

Un gând despre „Concurenții emisiunii „Kingdom” uimesc fanii pozând pentru revista „1st Look”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s